20.000 dollár a világcsúcsért + 10.000 a győzelemért

Kapás Bogi is indul az olimpiai kvótáért az Úszó Bajnokok Ligáján a Duna Arénában


Kapás Bogi és Hosszú Katinka 200 méter pillangón csap össze vasárnap a Duna Arénában.

Pikáns csata várható 200 pillén, mivel ebben a számban Hosszú Katinka is rajthoz áll. Legutóbb, a márciusi országos bajnokságon Kapás ütött elsőnek a célba, Hosszú csak harmadik lett.. Bogi mellett szól, hogy Ő csak ebben a számban indul, míg Katinka négyben is érdekelt. 
Kapás csak néhány napja tudta meg, hogy indulni fog, így különösebben nem készült erre a versenyre. Teher nélkül fog úszni és ebből bármi kisülhet. A megszokott környezet, a Duna Aréna és a hazai közönség bíztatása jó idővel repítheti a célba. 
Az már csak hab a tortán, hogy az olimpiai kvótaszerzés lehetősége mellett igen magas díjazású a verseny.
A számok győztesei 10 ezer dollárt kapnak, a második helyezettek 8.000, a harmadikok 6.000, a negyedikek 5.000 dollárt vihetnek haza, míg egy esetleges világcsúcs további 20 ezer dollárt ér.
 
 
Videó Interjú, 2. rész
Olimpiai bronzérmes, 6-szoros Európa-bajnok, most pedig beválasztották az Úszó Bajnokok Ligája sorozat budapesti mezőnyébe, ahová csak a világ legjobbjai kerülhetnek be. Interjúnk második részében a hétvégi rekorddíjazású versenyről kérdeztük.

 
Bónusz Videó
Vízben a világ legjobb ellenfeleit kapja, de a mikrofonnál sem jön zavarba, ha gyorsnak kell lenni. A Sport365 asszociációs játéka Kapás Bogi olimpiai bronzérmes úszóval.

 
Óriási verseny lesz május 11-12-én a Duna Arénában. A gigászok csatájában tíz úszónkat fogja bíztatni a hazai közönség. A magas pénzdíj mellett az olimpiai kvótaszerzés lehetősége hatalmas küzdelmeket ígér.
 
FINA Swim Series – Úszó Bajnokok, beharangozó videó

 
FINA Swim Series – Úszó Bajnokok Ligája naptár
 
2019.04.27-28, Kuangcsou, Kína (Guangzhou)
2019.05.11-12, Budapest, Duna Aréna
2019.05.31-06.01, Indianapolis (USA)
 

Videók