Nagyképű lett? – Messi megváltozhatott, mióta megnyerte a vb-t

Több beszámoló is arról szól, hogy Lionel Messi személyisége rossz irányt vett, mióta magasba emelhette a vb-trófeát. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


 A téli rendezésű katari világbajnokságon Messi győzelemre vezette az argentinokat, ezzel pedig utolsó fontos trófeáját is begyűjtötte karrierje során.

Az argentin támadó ezt követően a nyáron Párizsból Miamiba tette át a székhelyét.

Messit azzal vádolják, hogy vb-győzelme óta sokszor veszíti el hidegvérét, nagyképűen harsogja, hogy ő a világ bajnoka, csapattársai pedig jóformán hozzá sem érhetnek edzésen.

„Ha az argentinok viselkedését nézzük, mindig ők azok, akik kezdeményezik a konfliktust, az élükön Lionel Messivel. A vb-győzelme óta elveszett az ártatlan kisfiú énje, és megmutatta az igazi arcát. Hozzá sem lehet érni, ha véletlenül eltalálod, ugyanazt mondja, mint amit Rodrygónak: ’Hé, én világbajnok vagyok!’ Az egész csapat az ő képét tükrözi. Az argentinok már csak ilyenek, egyértelműen felsőbbrendűnek képzelik magukat.” – véli Jerome Rothen.

A korábbi francia válogatott, aki jelenleg az RMC Sport szakértője, évek óta rendszeresen kritizálja Messit, amióta pedig legyőzték a franciákat a döntőben, még erősebb ellenérveket fogalmaz meg.

Vajon lehet valóságalapjuk, vagy csak a sértettség tükröződik a mondataiból?

Fotó:  Buda Mendes/Getty Images

 

Videók