Woods és Manning jó párost alkotnak

Egy jótékonysági mérkőzésen győzték le a Mickelson-Brady kettőst.


A Tiger Woods, Peyton Manning páros legyőzte Phil Mickelson és Tom Brady kettősét azon a vasárnapi jótékonysági golfmeccsen, melyet Woods floridai pályáján rendeztek meg.

A négy amerikai sztár összecsapását áprilisban jelentették be, a szervezők a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez szerettek volna hozzájárulni.

A golf két legnagyobb aktív sztárjának és a két legendás amerikaifutballistának az összecsapását óriási érdeklődés kísérte és a meccsel 20 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A találkozón nem voltak nézők, sőt, segítők sem álltak rendelkezésre, a felszereléseit így mindenki maga szállította. A párosok végigjátszották a 18 szakaszos pályát. Az első kilenc lyuk Woodséknak sikerült jobban, Mickelsonék viszont a folytatásban megnyerték a 11. és a 14. szakaszt is, a "hajrában" azonban nem tudták lefaragni a hátrányukat.

Peyton Manning's Best Shots At Capital One's The Match | Highlights

A look back at Peyton Manning's best shots from the 2020 Capital One's The Match. Subscribe: https://www.youtube.com/user/BleacherReport?sub_confirmation=1 F...


A nap ütését a hatszoros NFL-bajnok, idén a Tampa Bay Buccanneershez igazoló Brady produkálta, miután a hetedik szakaszon 100 yardról talált a lyukba.

Ez éppen azután történt, hogy az irányítót a kommentátorként közreműködő Charles Barkley az addigi gyengébb produkciója miatt ugratta.

A mérkőzés két és fél héttel előzte meg a profi golfozók versenysorozatának újraindítását. A márciusban leállított PGA Tour a június 11-én kezdődő Coloniallal veszi újra kezdetét, a mezőnyben a 15-szörös Major-győztes Woodsszal és az eddig öt Majoron diadalmaskodó Mickelsonnal.

Borítókép: Mike Ehrmann/Getty Images for The Match

 

Videók