Ping pongozni akarsz? Végy egy macskát. - Videó

Mindenre van megoldás a karantén alatt.


Kezdtük azt hinni, hogy a koronavírus-járvány miatt lesznek egyre kreatívabbak az emberek, ez a videó azonban bizonyítja régen sem kellett a szomszédba menni egy-két jó ötletért.

Sorra jönnek a viccesebbnél viccesebb edzéssel kapcsolatos videók. Most egy újabb csodát találtunk, ami bebizonyítja, hogy már évtizedekkel ezelőtt is volt megoldás az edzéspartner hiányára.

A fekete-fehér felvételen jól látszik, hogy a sportoló macskája segítségével gyakorol, és bizony meg kell hagyni a cica minden helyzetből bravúrosan varázsolja vissza a labdát. Bár a felvétel magában is vicces lenne, azért érdemes a kommentárt is meghallgatni hozzá.
Eközben a Magyar Asztalitenisz Szövetség sportigazgatója is edzőpartnert váltott, ő tündéri kislányával gyakorol a maradj otthon mozgalom jegyében.

Sport365.hu - Fazekas Péter: "Most a kislányom az edzőpartnerem"

A Magyar Asztalitenisz Szövetség sportigazgatójával, Fazekas Péterrel a sportágról, a válogatott felkészüléséről és az egyéni edzési lehetőségekről beszélgettünk. - Sportigazgatóként hogyan látod, mi a helyzet ebben a nehéz időszakban a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel? Vannak-e jelenleg edzések? A központi válogatott edzések a járvány miatt szünetelnek, mind az utánpótlásban, mind pedig a felnőttben.

Borítókép: Ben Birchall/PA Images via Getty Images

Videók