"Ha valaki nem akar estére össze-vissza halucinálni, akkor nem árt, ha alszik is"

Rakonczay Gábor nehéz napon van túl.


Rakonczay Gábor már túl van a legújabb kihívásának hatodik napján.

Az extrém expedícióiról ismert sportoló ezúttal ismét arra vállalkozott, hogy 7 nap alatt keresztülfutja hazánkat. Rakonczay április 30-án reggel az ország legkeletibb pontjából vágott neki a 740 km-es kihívásnak. Tervei szerint napi 100 km-t teljesítve a Magyar Sport Napján érkezik majd meg Magyarország legnyugatibb településére. Akciójával a mozgás fontosságára akarja felhívni a figyelmet.

Az erőpróba hét napja tart és bár minden Rakonczay tervei szerint halad, a kevés alvás alaposan megnehezíti a dolgát. A sportoló beszámolója szerint a Balatonvilágos-Hévíz közti, 98 km hosszú szakaszon többször is halucinált a fáradtság miatt.

Aggodalomra azonban nincs ok, a kihívásból mindössze egy szakasz van hátra. A futó legkésőbb április 7-én hajnalban 6:45-re szeretne megérkezni hazánk legnyugatibb pontjára.

Borítókép: Facebook.com/RakonczayExpedíciók

Sport365.hu - Meglepetésekkel tarkított napom van túl Rakonczay Gábor

Az extrém expedícióiról ismert sportoló ezúttal ismét arra vállalkozott, hogy 7 nap alatt keresztülfutja hazánkat. Rakonczay április 30-án reggel az ország legkeletibb pontjából vágott neki a 730 km-es kihívásnak. Tervei szerint napi 100 km-t teljesítve a Magyar Sport Napján érkezik majd meg Magyarország legnyugatibb településére.

Videók