Egyre többen próbálják elterelni Rakonczay figyelmét

Már 400 km van az extrém sportoló lábaiban, akihez egyre többen csatlakoznak segítő szándékkal.


Rakonczay Gábor már túl van a legújabb kihívásának negyedik napján.

Az extrém expedícióiról ismert sportoló ezúttal ismét arra vállalkozott, hogy 7 nap alatt keresztülfutja hazánkat. Rakonczay április 30-án reggel az ország legkeletibb pontjából vágott neki a 730 km-es kihívásnak. Tervei szerint napi 100 km-t teljesítve a Magyar Sport Napján érkezik majd meg Magyarország legnyugatibb településére. Akciójával a mozgás fontosságára akarja felhívni a figyelmet.

Újabb akciója leleplezésekor mindenkit arra buzdított, hogy ha van kedve, csatlakozzon hozzá egy-egy szakaszra. A lelkes futókat még az eső sem tudta eltántorítani, és minden nap volt valaki, aki csatlakozott Gáborhoz.

A kihívás negyedik napján Rakonczay Pest megyébe érkezett, itt pedig minden eddiginél többen kísérték útján, a futók közül pedig olyan is akadt, aki 60km-en keresztül bátorította Gábort.

Rakonczay az ötödik napon a Balatont veszi majd célba.

Borítókép: Facebook.com/RakonczayExpedíciók
 

 

Sport365.hu - Szakadó esőben is volt, akik csatlakoztak Rakonczay Gáborhoz

Az extrém kihívások teljesítéséről ismert Rakonczay Gábor ezúttal ismét Magyarország átfutására vállalkozik. A sportoló az ország legkeletibb pontjáról indult el április 30án reggel, ahonnan 7 nap alatt, átlag napi 100 km-t teljesítve jut majd el hazánk legnyugatibb csücskéig. Gábort ezúttal kerékpárral kísérik majd, de posztjában azt írta rövidebb vagy hosszabb ideig bárki becsatlakozhat hozzá, ha egy kis mozgásra vágyna.

Videók