Babos Csaba: "Nagyon büszke vagyok a lányomra, csak alig látom"

Babos Tímea édesapja elárulta, hogyan szokott szurkolni világbajnok teniszező lányának.


Az Utanpotlassport.hu szerkesztőségének szervezésében megtartott, Egy nap az utánpótlásért elnevezésű konferencián a Sport365 stábja is ott volt.

A "Bajnok lesz a gyerekem?" című előadáson a szülők meséltek arról, hogy milyen gyerekek voltak azok, akikből aztán később bajnokok lettek. Elmondták, hogyan kezdődött a későbbi klasszisok pályafutása, milyen „áldozatokat” kellett hozni azért, hogy a fiatalok eljussanak a csúcsra. A közel fél órás beszélgetésen Babos Csaba, a párosvilágbajnok teniszező, Babos Tímea édesapja, Rasovszky Zita, a világbajnok nyílt vízi úszó, Rasovszky Kristóf édesanyja és Lencz Erika, a világbajnok ezüstérmes sportlövő, Péni István édesanyja volt jelen.Az esemény után a párosban háromszoros világbajnok és kétszeres Grand Slam-tornagyőztes Babos Tímea édesapjával, Babos Csabával beszélgettünk. Többek között a kezdeti nehézségekről és az élsportból fakadó lemondásokról, illetve, hogy hol válik ketté az apai és edzői szerep. Ezen kívül Babos Csaba elárulta, hogyan szokott szurkolni világbajnok teniszező lányának.Borítókép: babostimea.hu

Sport365.hu - Csúcs ez az év! - Babos Tímea ünnepel és Tokióba készül

Sport365 | Sport hírek - Csapatok - Játékosok - Videók - Fotók - Blog - Fórum - Tabella - Élő - Eredmények

Sport365.hu - Így szokott drukkolni fiának Rasovszky Kristóf édesanyja

A "Bajnok lesz a gyerekem?" című előadáson a szülők meséltek arról, hogy milyen gyerekek voltak azok, akikből aztán később bajnokok lettek. Elmondták, hogyan kezdődött a későbbi klasszisok pályafutása, milyen „áldozatokat" kellett hozni azért, hogy a fiatalok eljussanak a csúcsra.

Videók