Bemutatkozott az új Teqball applikáció

Világpremier: Az elsők között Magyarországon tette ma elérhetővé új e-sport applikációját a Teqball


A koronavírus járvány idején otthonukba szoruló, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családoknak kínál sport és játékélményt a Nemzetközi Teqball Szövetség (FITEQ) vadonatúj digitális e-sport applikációja, a Sqiller, amely mától Magyarországon is elérhető az App Store-ban.


Egy okostelefon és bármilyen focilabda segítségével tökéletesítheti bárki labdakezelési technikai tudását az alkalmazás segítségével, amelyben a különböző nehézségi szintű gyakorlatokat olyan világsztárok mutatják be, mint Ronaldinho és Cafu. 

A jelenlegi rendkívüli helyzet próbára tesz mindenkit, az otthon tanuló diákokat, valamint a róluk gondoskodó és közben home office-ban dolgozó szüleiket egyaránt.

Fontos, hogy az otthonukba szorult, sport és mozgáslehetőség nélkül maradó családok testileg és lelkileg is fittek maradjanak és pótolni tudják a mindennapos mozgás és a testnevelés órák hiányát. Ehhez tökéletes inspiráló eszköz az App Store-ban mától elérhető Sqiller, a TEQBALL új applikációja, amellyel kortól, nemtől és tudásszinttől függetlenül játszhat minden teqball és focikedvelő. A valódi fizikai mozgást igénylő e-sport, mely a Teqball saját fejlesztése, úttörő a digitális e-sportok piacán.

Az app bárki számára lehetővé teszi, hogy tökéletesítse labdakezelési technikai tudását: a különböző nehézségi szintű gyakorlatok mozdulatsorait többek között a két brazil futball legenda, Ronaldinho és Cafu mutatják be.

„Boldog vagyok, hogy a Sqiller részese lehetek. Egész életemben fociztam és ez egy lehetőség mindenki számára manapság, akinek van okostelefonja, hogy összehozza a technológiát a sporttal” – mondta Ronaldinho.

Hozzátette: „bízom abban, hogy sok gyerek és fiatal sportolását, testmozgását és technikai tudásának fejlődését segíti majd ez az újfajta sportolási lehetőség.” 
Az új felhasználók egy Ronaldinho által aláírt Teqball mezt nyerhetnek.
Fotó: A játékosoknak saját magukat, vagy egymást kell videóra venni az applikáció segítségével a gyakorlatok minél pontosabb végrehajtása közben. A Sqiller úttörő módon használja a mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást: elemzi a játékosok mozgását és a labda ívét, hogy minél pontosabban lekövethessék a Teqball nagykövetek mozdulatait. Ahogy szintről szintre haladnak, a játékosokat egyre nehezebb és izgalmasabb kihívások várják.

A „battle”, vagyis küzdelem funkcióban a világ bármely részéről csatlakozó Sqiller játékosok játszanak egymás ellen, és különböző tudásszinteken próbálják meg legyőzni egymást. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy valós időben, bármilyen fényviszony mellett, bármilyen labdával, egymást kihívva játszanak közösen és így is tarthassák egymással a kapcsolatot az applikációt használó labdakedvelők.

A Sqiller teljes verziója mától ingyenesen elérhető iPhone készülékekre az App Store-ban az alábbi országokban:

Magyarország / Franciaország / Olaszország / Spanyolország / Egyesült Királyság

Az új felhasználók Ronaldinho által aláírt Teqball mezt nyerhetnek!

Borítókép:

Videók