Kikapott a kedvence, kivágott egy padlizsánt az ablakon - videó

Kreatív módját választotta a feszültség levezetésének.


Mint, ahogy arról beszámoltunk Dirk van Duijvenbode a legjobb 16 között vereséget szenvedett Gary Endersontól, így búcsúzott a PDC világbajnokságtól. A vereségét egyik rajongója is nehezen emésztette meg.

A dühös drukker a Darts Museum Facebook oldalán osztotta meg azt a videót, amiben a meccs végét jelentő nyíl után egy padlizsánt hajít ki az ablakon. A videó tanúsága szerint a növény igencsak szívósnak bizonyult. Ahelyett, hogy a becsapódás után szétrobbant volna, pattant néhányat a betonon, majd elgurult.


De miért pont padlizsán?

Dirk van Duijvenbode és családja régóta foglalkozik a növény termesztésével, ráadásul a holland kabalaként is használja kedvencét. Eddig minden mérkőzésére kezében egy padlizsánnal vonult be, és gallérján is büszkén viselte a zöldség grafikáját.

Borítókép: Luke Walker/Getty Images

Sport365.hu - Gerwen: Teljesen le vagyok sújtva

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Michael van Gerwen megsemmisítő vereséget szenvedett a PDC világbajnokság negyeddöntőjében. A holland világbajnokot legutóbb Phil Taylor nullázta le a vb-n, de ennek már több, mint tíz éve. 2009-ben a későbbi világbajnok a legjobb 32 közt búcsúztatta 4-0-al Gerwent. Ezek után nem csoda, hogy a Chisnalltól eszenvedet 5-0 után nagyon csalódott a holland.

Videók