A szexi golfozónő bizalmi tesztje a legtökösebb videó, amit ma látni fogsz a neten!

Minden tiszteletünk a srácé.


Ismét nagyon komoly videóval hívta fel magára a figyelmet a profi brit golfozó és Intagram-sztár, Lucy Robson, akinek a népszerűsége egyre csak nő.

Legutóbb egy meglehetősen merész videót osztott meg az Instagram-oldán, a hozzászólások alapján a rajongókat határozottan sokkolta.

Robson egyébként rendszeresen posztol az Instagram-profiljára szexi képeket, golfozós videókat, amikkel természetesen rendre elkápráztatja az immáron 846 ezres követőtáborát.

@fashionnova enjoying these hot days in England how's the weather where you are? fashionnovaparter ad

null

 

@fashionnova what hurts more a 4-putt or hitting your ankle with your putter? fashionnovapartner ad

null


Általában rengeteg hozzászólás érkezik a posztjaihoz, legújabb videója azonban egészen más reakciót váltott ki a rajongókból. Ennek az lehet az oka, hogy Robson ezúttal talán picit túllőtt a célon. A 25 éves brit sportoló meglehetősen magabiztosnak tűnt, amikor barátja, William Jones lába között ütötte el a golflabdát.

A terpeszben álló férfi Robsonnal szemben várta, hogy a szőke bombázó elüsse a labdát és lehetőség szerint ne tegyen kárt benne, ennek megfelelően biztos, ami biztos alapon kezével védte a férfiasságát és becsukta a szemét.

Would you trust me? Thanks @williampeterjones

null


Férfiszemmel nézve meglehetősen félelmetes produkció volt, és minden tiszteletünk Jones-é, aki bízott partnerében és be merte vállalni.

A szőke szépség egy egyszerű kérdéssel osztotta meg rajongói számára a videót.

"Bíznál bennem?" – áll Robson bejegyzése alatt.

Annak ellenére, hogy hatalmas népszerűségre tett szert az Instagramon, a rajongói közül sokan beismerték, hogy nem vállalnák be a bizalmi próbát.

Jones legnagyobb szerencséjére a kísérlet tökéletesen sikerült, Robson pedig egy újabb népszerű videót tudhat magáénak, ugyanis a felvételt alig egy nap alatt már több mint 325 ezren megnézték.

Forrás: rt.com

Borítókép: Instagram / @lucyrobson

Sport365.hu - Ezt mégis hogyan? A szexi golfozó mindenkit lenyűgöz új trükkjével - Videó

Decemberben írtunk utoljára a brit golfozóról, Lucy Robsonról, aki elkápráztatott minket szépségével és karácsonyfa díszítési technikájával. A dekoratív sportoló ismét megvillantotta a tudását. Az Instagram-oldalára feltöltött videóban nyűgözte le rajongóit egy nem mindennapi ütéssel. Robson nem régiben bemutatta a karantén ideje alatt felállított „nőbarlangját" floridai otthonában, amelyben természetesen helyet kapott egy golf szimulátor is.

Videók