Őrület! 200 méter magasból dobott kosarat – Videó

Természetesen a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült a kísérlet.


A többség számára lehetetlennek tűnne, vannak azonban, akik ezt a szót egyszerűen nem ismerik.

A Dude Perfect nevezetű amerikai csapat tagjai közismerten jól tudnak célozni és sok esetben a leglehetetlenebbnek tűnő helyzetből is képesek betalálni. A trükkös dobásokra specializálódott brigád 2016-ban egy magassági csúcsot próbált beállítani. Egy felhőkarcoló tetejéről, 163 méteres magasságból találtak bele a gyűrűbe:

A rekordok azonban azért vannak, hogy megdöntsék őket. Derek Herronnak pedig két év elteltével sikerült is überelnie a produkciót 2018 januárjában. Az ausztrál srác az afrikai Lesothóban lévő Maletsunyane-vízesés 200 méteres mélységébe állított kosárpalánk gyűrűjébe talált be még 2018-ban.

Herron egyébként a How Ridiculous nevezetű csapat tagja, akik arról híresek a közösségi médiában, hogy mindenféle őrült kísérletet csinálnak és mindezt természetesen videóra is veszik. A csapatot három ausztrál srác, Brett Stanford, Derek Herron és Scott Gaunson alkotja, akik látványos videókat töltenek fel a közösségi-oldalaikra. Jelenleg már több mint 6 millión követik őket.

Íme, pár hasonlóan örült trükk:

What's your fave HR viddy? This is one of ours from an unbelievable morning in Istanbul We vlogged the whole experience and it's def worth a watch to get a feel for what it can be like trying to pull off crazy stuff like this. Search Lighthouse to Boat trick shot on YouTube and that should get you there

How Ridiculous posted on Instagram: "What's your fave HR viddy? This is one of ours from an unbelievable morning in Istanbul We..." * See 865 photos and videos on their profile.

Kép: How Ridiculous /Youtube

Videók