Fusson a Budakeszi Vadasparkban!

Fuss, Forest! - a családi terepfutóverseny bevételét a vadmacskák védelmére fordítják.


Fuss, Forest! elnevezéssel terepfutóversenyt rendez a Budakeszi Vadaspark április 5-én, vasárnap.

A verseny egyszerre jótékonysági és családi futás, amelyen a néhány száz méterestől a félmaratonig hat táv közül választhatnak az indulók - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Aki benevez a versenyre, aznap ingyenesen látogathatja a Vadasparkot. A bevételt a vadmacskák védelmére, életmódjuk tanulmányozására fordítják.
A Budakeszi Vadaspark környékén található erdők és turistautak a Budai-hegység legszebb részei közé tartoznak, ezen a területen, illetve a Vadaspark közvetlen közelében alakították ki a szervezők - a Budakeszi Vadaspark, az Örökerdő Alapítvány és a CoffeeRUN Sportegyesület - az útvonalakat úgy, hogy azok közül a legkisebbek által is könnyen teljesíthető néhány száz méterestől az alapos felkészültséget igénylő félmaratonig minden korosztály és résztvevő megtalálja a számára legmegfelelőbbet.A rajt és a cél a Budakeszi Vadaspark főbejáratánál lesz. A kistávok 9:30-tól 10 percenként, a Tűzróka (4 km) és a Vadmacska futam (8,8 km), valamint a Hiúz félmaraton indulói 10 órakor rajtolnak. 

Borítókép: Facebook/Budakeszi Vadaspark

Videók