Társkeresőn szórakozik a pasikkal az Eb-bajnok úszónőnk - Fotók

A neve elhallgatását kérő ismerőse viszont megerősítette, a profil nem hamis, valóban Szilágyi használja.


Az ifjúsági korosztályban olimpiai és Európa-bajnok, a felnőttek mezőnyében Eb-ezüstérmes úszó a Tinder elnevezésű alkalmazást használja, amely főként a ­fiatalok körében népszerű, s amelyre sokan csak azért regisztrálnak, mert egyéjszakás kalandot keresnek. A Blikk kereste az úszónőt, azonban nem kívánt válaszolni a magánéletét firtató kérdésekre. A neve elhallgatását kérő ismerőse viszont megerősítette, a profil nem hamis, valóban Szilágyi használja. Az úszó barátja szerint ugyanakkor nem azért telepítette az applikációt, hogy pasizzon 
 
 
 
 
 
– Azért tinderezik, mert az egyik barátnőjével ezen szórakoznak. Folyamatosan nézegetik a fiú­kat, beszélgetnek velük, de csak heccből. Nevetnek a sok kigyúrt férfin, akik azt hiszik, révbe érhetnek náluk, holott erre semmi esélyük sincs – vallotta be az úszóhoz közel álló személy Szilágyiról, akit korábbi nyilatkozatai alapján szókimondónak ismerhettek meg a szurkolók.
 
 
 
 
Közkedvelt ez az alkalmazás
 
Szakembert kérdeztek arról, kik használják a Tinder alkalmazást. – Megbízható platform, amely a felhasználó Facebook-profiljával van összekötve. Hatékonyan lehet rajta ismerkedni. Valaki csak barátkozik, más szexpartnert keres, esetleg házasságot. Semmi elítélendő nincs eebben, a Tinder nem fizetős szexet kereső alkalmazás, nagyon népszerű – fejtette ki Manhalter Dániel, a Prompt Media Hungary ügyvezető igazgatója.

Videók