• Primera División - Idegenben a két "óriás"

  2012 augusztus 24 · 12:34

  Primera División - Idegenben a két "óriás" Ebben a szezonban eddig két tétmérkőzést játszott a Real Madrid, de még nem győzött, így José Mourinho címvédő alakulata első sikerére tör a Getafe vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság második fordulójában.

  Olvasd tovább »

 • Ez marad meg az idei Eb-ről – Eurovarázs

  2012 július 3 · 19:42

  Ez marad meg az idei Eb-ről – Eurovarázs Vasárnap spanyol győzelemmel véget ért a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság. Csak a győztesekből lesznek legendák – tartja a mondás. Azért mi mégis felidézünk néhány dolgot, ami miatt a többiekre is emlékezni fogunk.

  Mielőtt még egyenként végigmennénk a csapatokon, kezdjük a sort a két házigazda országgal. A rendezés körül ugyanis korántsem volt minden rendben: voltak Eb-ellenes tüntetések, késő építkezések, problémák a szállásokkal, az infrastruktúrával és minden egyébbel, amit el tudunk képzelni. Joggal tarthatunk attól, hogy Lengyelország és Ukrajna egy jó időre elintézte azt, hogy kelet-európai állam ne rendezhessen Európa-bajnokságot. Még jó, hogy legalább a pályán volt látnivaló, különben minden bizonnyal a valaha volt legrosszabb kontinenstornának nevezhetnénk az idei eseményt. Bár néhányan így is annak mondják… Olvasd tovább »

 • Nyerhettek volna-e az olaszok? – Eurovarázs blog

  2012 július 2 · 20:17

  Nyerhettek volna-e az olaszok? – Eurovarázs blog 2008 után 2012-ben is Spanyolország válogatottja nyerte meg az Európa-bajnokságot, ezzel történelmet írt, hiszen ezen a tornán korábban még senkinek sem sikerült címet védenie. A meglepetésre döntőbe jutott Olaszországnak valószínűleg nem is annyira a vereség fáj, sokkal inkább az, ahogy kikaptak. Tehettek volna valamit az olaszok, hogy elkerüljék a 4:0-ás égést?

  Biztos vagyok benne, hogy Prandelli úr nem nézte meg videón a spanyolok Portugália elleni elődöntőjét. Pedig tanulhatott volna a luzitánoktól, akik minden ellenfelüknél szorosabb csatára kényszerítették Spanyolországot. Olvasd tovább »

 • Ibériai csata – Klasszik futball

  2012 június 27 · 20:06

  Ibériai csata – Klasszik futball Most induló blogsorozatunkban elsősorban valamilyen aktualitással bíró klasszikus mérkőzéseket igyekszünk feleleveníteni, ám ezúttal nem fogunk olyan régre visszamenni az időben. Portugália-Spanyolország.

  A két ibériai válogatott összecsapása az Európa-bajnokság egyik slágermérkőzésének ígérkezik. A szokásos rivalizáláson túl a világ- és európa-bajnoki címvédő Spanyolország és az utóbbi 12 év négy Eb-jén harmadjára is elődöntőbe jutott Portugália összecsapásáról beszélhetünk. Mindkét csapat történelmi bravúrt hajthat végre abban az esetben, ha sikerül továbbjutnia és megnyeri a döntőt: a spanyolok az Európa-bajnokságok történetének első címvédői lehetnek, míg Portugália első aranyérmét zsebelheti be. Olvasd tovább »

 • Akik soha nem nyertek aranygyűrűt - Timeout blog

  2012 június 20 · 18:24

  Akik soha nem nyertek aranygyűrűt - Timeout blog Majd' egy évtizede már, hogy a Michael Jordan utáni korszak legjobb kosárlabdázója az NBA-ben pattogtat, eddig mégsem sikerült bajnoki címet ünnepelnie. LeBron idén kiléphet a nagy vesztesek táborából.

  Szinte hihetetlen, de napjaink egyik, ha nem a legjobb kosárlabdázója, LeBron James kilenc éves NBA-pályafutása során eddig egyetlen bajnoki címet sem ünnepelhetett. Ehhez most minden eddiginél közelebb került, az Oklahoma City Thunder elleni nagydöntő negyedik mérkőzését ugyanis 104-98-ra megnyerte a Heat, 3-1-re alakítva ezzel az összesített állást, így csütörtökön akár le is zárhatják a sorozatot a floridai American Airlines Arenában. Ha ez megtörténne, akkor James király valószínűleg végérvényesen beírná nevét a sportág halhatatlanjai közé. Olvasd tovább »

 • Ellopták tőlünk az Európa-bajnokságot

  2012 június 13 · 14:11

  Ellopták tőlünk az Európa-bajnokságot Az embernek akad némi hiányérzete a 2012-es Eb-vel kapcsolatosan, mégpedig az, hogy miért nem nálunk rendezik.

  Megint megloptak, ellopták tőlem az Eb-t. Nem csak azt az élményt, hogy a helyszínen szurkolhassak a magyar válogatottnak, ez sajnos már állandónak számít, hanem attól az "élménytől" is, hogy kárörvendve nézzem a félig üres lengyel stadionokat, az ukrán rendőrök által megvert francia szurkolókat, és minden hasonlót, amit a szemét módon elcsalt rendezési jog elnyerésének köszönhet majd ez az Európa-bajnokság. Olvasd tovább »

 • Megint a kicsik: hol vannak az agyonmajmolt sztárok - Eurovarázs blog

  2012 június 12 · 17:47

  Megint a kicsik: hol vannak az agyonmajmolt sztárok - Eurovarázs blog Véget ért az első csoportkör a 2012-es labdarúgó Európa-bajnokságon. Nyolc meccs után azt a szomorú megállapítást tehetjük, amit már oly sokszor a nagy tornákon: megint csak nem az úgynevezett "nagycsapatok" játsszák a futballt.

  A hétfői játéknap tökéletes kivonata volt az Eb eddigi mérkőzéseinek. Aki látta mindkét meccset a D-csoportból, az legalább jó élményekkel mehetett el lefeküdni aludni - ellentétben azokkal, akik a francia-angol "mérkőzés" után kiábrándultak a labdarúgásból és az egész Európa-bajnokságból. Olvasd tovább »

 • Csak azért nem zokogtam, mert féltettem a sminkemet - Barbiefoci

  2012 március 3 · 08:05

  Csak azért nem zokogtam, mert féltettem a sminkemet - Barbiefoci Na, mégsem vonulok zárdába, bár a magyar-bolgártól majdnem sírtam. Barbie vagyok, és ha olvasod a szupi blogomat, rájössz, hogy egy szőke cicababa is érthet a focihoz, csak máshogy. Puszi!

  Olvasd tovább »

 • Zárdába vonul egy nő a dögunalmas BL-meccsek miatt - Barbiefoci-blog

  2012 február 25 · 07:52

  Zárdába vonul egy nő a dögunalmas BL-meccsek miatt - Barbiefoci-blog Zárdába vonulok. Még egy olyan napot, mint a szerdai, köszi nem. Barbie vagyok, és ha olvasod a szupi blogomat, rájössz, hogy egy szőke cicababa is érthet a focihoz, csak máshogy. Puszi!

  Olvasd tovább »

 • "Nekem orgazmusom lett Ronaldo álomgóljától" - Barbiefoci-blog

  2012 február 13 · 16:05

  "Nekem orgazmusom lett Ronaldo álomgóljától" - Barbiefoci-blog Barbie vagyok, és ha olvasod a szupi blogomat, rájössz, hogy egy szőke cicababa is érthet a focihoz, csak máshogy. Ma mesélek Nektek egy sztorit Cristiano Ronaldoról. Puszi!

  Na szóval, hol is kezdjem. olyan arik vagytok, hogy annyian elolvastátok az első bejegyzésem. Nagyon meglepődtem, köszike mindenkinek. Hát én nagyon sajnáltam a Barcát szombaton. Olyan cukik mindannyian, de szerintem most már nem az övék lesz az arany. Olvasd tovább »

 • Magyar sportdiplomácia, hol vagy?! - Olimpiai Hatkarika

  2012 február 6 · 19:44

  Magyar sportdiplomácia, hol vagy?! - Olimpiai Hatkarika Hamarosan olimpiát rendeznek Londonban, új blogunkban pedig hétről-hétre megpróbáljuk kicsit körbejárni az ötkarikás játékokat. Egyedi nézőpont, egyedi vélemény, amely reméljük, okot fog adni vitára olvasóink körében. Íme a hatodik olimpiai karika – első héten ez a magyar sportdiplomácia.

  Visszatérő téma a magyar sportdiplomácia gyengesége, és annak szerepe a különbőző sportágakban. Az elmúlt hetek eseményei kapcsán ismét felmerült bennünk a gyanú, hogy valami nagyon nincs rendben a házunk táján, ez pedig minden, csak nem bíztató 178 nappal a londoni olimpiai játékok kezdete előtt... Olvasd tovább »

 • Irina Shayk Dzsudzsák miatt kidobta Cristiano Ronaldót - Barbiefoci blog

  2012 február 2 · 14:34

  Irina Shayk Dzsudzsák miatt kidobta Cristiano Ronaldót - Barbiefoci blog Olyan cuki fiú ez a Dzsudzsák Bazsi. Még Irina Shayk is döglik érte. Nem vicc, dobta is miatta Ronaldót. Megunta, mert nem törődött eleget vele. Barbie vagyok, és ha olvasod a szupi blogomat, rájössz, hogy egy szőke cicababa is érthet a focihoz, csak máshogy. Puszi!

  Olvasd tovább »

 • 669 millió a magyar focira, amíg a BKV csődbe megy – Offszájd blog

  2012 január 31 · 17:08

  669 millió a magyar focira, amíg a BKV csődbe megy – Offszájd blog Hihetetlen, ami Magyarországon folyik. Amíg a BKV lassan darabokra hullik, bedöglik, leáll vagy kiég, addig a kormány újabb 669 millió forintot mer pofátlanul a szánalmas magyar focira költeni.

  És kapaszkodjunk meg, de igaz. Egy mai hír szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) ugyanis három jelentkezőt kér fel ajánlattételre az NB I-es stadionok biztonságának alapvető feltételeit megteremtő program első ütemének megvalósítására. A programra nettó 669 millió forint állami támogatást köthet a magyar labdarúgás gittegylete! Olvasd tovább »

 • Deka bevette a San Sirót Fradi-melegítőben - Deka dekázgat

  2012 január 28 · 12:51

  Deka bevette a San Sirót Fradi-melegítőben - Deka dekázgat Blogunkban új sorozat indul Jose Luis Dekáról, aki egyszerűen csak dekázik, Kőbányait szűr és pusztán imádja a futballt. Deka bevette Európa egyik legszebb stadionját, a San Sirót.

  Az első epizódban még érezhető, hogy a stáb és a főszereplő nem jártas a szakmában, de hamarosan lesz jobb is. Tartsatok velünk, megéri! Olvasd tovább »

 • Némó, ez most komoly?

  2011 november 10 · 14:59

  Némó, ez most komoly? Korábbi klubjában, a jelenleg másodosztályban szereplő MTK-ban folytatja pályafutását Németh Krisztián, háromszoros válogatott futballista. A játékos december 31-ig szóló szerződést kötött a kék-fehérekkel. Ennyi volt a szűkszavú hír, döbbenet.

  Félreértés ne essék, több okból sem. Először is le kell szögeznünk, hogy Németh Krisztián korosztályának kiemelkedő labdarúgója, remélhetőleg fényes jövő áll előtte. Fényes lehetne a múlt is, ha nem egy 22 éves játékosról lenne szó, de erről majd később. Olvasd tovább »

 • Úgy szólt a "Hajrá Magyarok!", hogy Sopronig kergettem volna a labdát

  2011 szeptember 4 · 21:00

  Úgy szólt a "Hajrá Magyarok!", hogy Sopronig kergettem volna a labdát Be kell vallanom, hogy eléggé szerény reményekkel érkeztem péntek este a Puskás-stadionba.

  Olvasd tovább »

 • "Mi volt ez?" - A Vasas-Fradinál egy ropitörő-verseny is izgalmasabb lett volna

  2011 augusztus 29 · 09:56

  "Mi volt ez?" - A Vasas-Fradinál egy ropitörő-verseny is izgalmasabb lett volna Az ötvenedik percben gondolkodtam el azon, hogy mi történik most velem a Vasas-Fradin. Két lehetőség mutatkozott. Az egyik az, hogy az ismerősöm azért csalt ki a meccsre, mert rólam szándékozik megírni soros standard-pszichoanalízis értekezését, vagy pedig meghaltam, és „ezernyolcázért” a pokol S-szektorából nézhetem ezt a valamit az idők végezetéig.

  A barátaim hitetlenkedő asszisztálása mellett döntöttem úgy, hogy megtekintem a mérkőzést. Olvasd tovább »

 • "Ha adta volna a TV a Fradi meccsét, tuti lerúgom a plazmát a falról"

  2011 július 25 · 13:11

  "Ha adta volna a TV a Fradi meccsét, tuti lerúgom a plazmát a falról" Az egyszeri magyar szurkoló könnyen Szmeagollá válhatott, elnézve az európai kupaszereplést. Kérdések és válaszok tömkelege merült fel bennem is, a jóindulatú elnézés párosult a mérhetetlen haraggal.

  Skizofrén módon simogattam, majd rúgtam volna le a tévét, főleg akkor, ha esetleg láthattam is volna egy gulyától leszakadt kósza EL- mérkőzést. Olvasd tovább »

 • "Dzsudzsákot a kivert kutya nem akarta komolyan. És akkor mi van?"

  2011 június 10 · 12:16

  "Dzsudzsákot a kivert kutya nem akarta komolyan. És akkor mi van?" Ránk tört a Dzsudzsák-vihar. Letarolt mindent, és mindenkit. Negyven napig esni fog állítólag. Bár eddig is tartotta a legtöbb címlap/szezon rekordot, most aztán megy a dömping. Ez a szemtelen fiatalember el mert igazolni, és nem oda, ahova a nép várta.

  Nem vitte el a Real, sem a Manchester United. De még a romokban heverő Juventus sem. Olvasd tovább »

 • Zöld-fehér Cool-túra Alicantéba, avagy így nyert KEK-et a Fradi

  2011 május 21 · 16:51

   Zöld-fehér Cool-túra Alicantéba, avagy így nyert KEK-et a Fradi Egy héttel ezelőtt azzal fejeztem be a beszámolót a KEK-döntő első mérkőzése után, hogy irány Alicante. Jelentem, megtörtént.

  Elképesztő szervezési munkálatok után mintegy kétszáz zöld-fehér döntött úgy, hogy a helyszínen nézi meg a visszavágót. Mivel Budapestről nem indul közvetlen járat a spanyol városba, voltak, akik Marosvásárhelyen, mások Liverpoolon, Madridon, Eindhovenen, illetve Pozsonyon keresztül közelítették meg az ojjektumot. Ki szerdán, ki pénteken. Olvasd tovább »


Élő eredmények