AUTÓ-MOTOR

Hamilton: A rajt volt a győzelem kulcsa

A Formula 1 világbajnoki címvédője, és új összetett éllovasa, a brit Lewis Hamilton köszönetet mondott a szurkolóknak a Magyar Nagydíj után, amelyre 75 ezren látogattak ki vasárnap.

Hamilton a Hungaroring királya, élre állt összetettben!

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton nyerte vasárnap a 31. Forma-1-es Magyar Nagydíjat, a Mercedes brit pilótája ötödször győzött a Hungaroringen, ahol előtte ez még senkinek sem sikerült, és átvette a vezetést a vb-pontversenyben. A 31 éves versenyzőnek ez volt pályafutása 48. és idei ötödik futamgyőzelme.

Hamilton szerint tisztázni kéne a sárga zászló szabályát

Lewis Hamilton szerint az FIA-nak el kellene magyaráznia pontosan, hogy a versenyzőknek mikor és hogyan kell lassítania a sárga zászló alatt.

Magyarázkodnia kellett pole-ja miatt Rosbergnek

A Magyar Nagydíj időmérőjének győztese, Nico Rosberg biztos benne, hogy megtarthatja pole pozícióját, még annak ellenére is, hogy a feltételezések szerint túl gyorsan hajtott a sárga zászlós szakasz alatt.

Rosbergé a pole pozíció a kaotikus időmérőn

A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a 31. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati, négyszer is félbeszakított időmérő edzését a Hungaroringen.