Jó szereplésben bízik a Herczig, Ferencz kettős a hétvégén

A menedzsment szerint jól felkészült a páros.


A tavalyi harmadik helyhez hasonló jó szereplésben bízik a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős a rali Európa-bajnokság hétvégi ciprusi futamán.

A menedzsment csütörtöki tájékoztatása szerint a Mol Racing Team párosa felkészült az alaposan megváltozott viadalra.
"A tavalyihoz képest egyetlen gyorsasági maradt meg ugyanolyannak, az összes többi új szakasz. Újra feldolgoztuk a pályákat, és más gumitaktikát kell alkalmaznunk. Szeretnénk egy jó eredménnyel lezárni ezt az állomást" - idézte a kommüniké a Volkswagen Poli GTI R5-tel versenyző Herczig Norbertet.
Cipruson pénteken reggel kerül sor a kvalifikációra, este a rajtceremónia lesz Nicosiában, szombaton és vasárnap pedig a gyorsasági szakaszokat rendezik - áll a közleményben.
Herczigék az idei első, Azori-szigeteken rendezett versenyt ugyancsak műszaki hiba miatt nem tudták befejezni, a Kanári-szigeteken negyedikek, Lettországban tizenharmadikak lettek, Lengyelországban a nyolcadik, Olaszországban pedig a hetedik helyen végeztek. Augusztusban műszaki hiba miatt fel kellett adniuk a csehországi versenyt. Az idényt november 8. és 10. között a magyarországi viadalon zárja a magyar duó.

Fotó: Mol-Racing Team

Videók