Hivatalos: Capirossi 2011-ben ducatis lesz

A Pramac gyorsasági motorkerékpáros csapat hivatalosan is bejelentette, hogy a veterán olasz versenyző, Loris Capirossi jövő évtől náluk folytatja pályafutását.


Nem hivatalosan már eddig is tényként kezelte mindenki, hogy Loris Capirossi és a Pramac Racing jövőre együtt fog dolgozni, azonban ezen a héten a csapat főnöke, Paolo Campignoti nyilatkozott a hírrel kapcsolatban, és ezzel hivatalossá tette a megállapodást.
- Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a MotoGP jelenlegi legtapasztaltabb pilótája jövőre nálunk versenyzik. A megegyezés könnyen jött létre, mivel akárcsak a Pramac, úgy Loris is mindig keményen küzd a jó eredményekért. Tulajdonképpen nem is sok értelme volt vele beszélni, mert már ismertük, tudtuk milyen fából faragták. Biztos vagyok benne, hogy jól fogunk szórakozni jövőre.

A hírrel kapcsolatban megszólalt a pilóta is:
- Attól, hogy újra Ducatival versenyezhetek, úgy érzem magam, mint egy kisgyermek, már most nagyon izgatott vagyok. Nem olyan, mintha 37 éves lennék. Érzem magamban az erőt és a motiváltságot, ahhoz hogy új feladatokkal birkózzam meg. Már alig várom, hogy elkezdődjön a 2011-es idény. Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy újra olasz csapatban versenyezhetek. Ezúton is szeretném megköszönni Paolo Campinottinak a lehetőséget.

 

F.T.

Videók