Egy világ ünnepeli a lábadozó Rossit

Krisztusi korba ért a kilencszeres világbajnok motorversenyző csütörtökön, Valentino Rossi ugyanis február 16-án ünnepelte 33. születésnapját. Az olasz rekordert a világ minden pontjáról köszöntötték rajongói.


1979. február 16-án szent napnak tartják a MotoGP olasz rajongói, különösen természetesen Valentino Rossi drukkerei, hiszen ezen a napon született kilencszeres világbajnok motorversenyzőjük. A Doktort az interneten keresztül a világ minden pontjáról felköszöntötték szurkolói, mint Rossi elárulta, rengeteg születésnapi üzenet érkezett Olaszországból természetesen, de sokat kapott Franciaországból, Angliából, az Egyesült Államokból, Japánból és Ausztráliából is. Nem is csoda, hogy rengeteg jókívánságot olvashatott twitter oldalán is a Ducati versenyzője, hiszen több mint 570 ezer a rajongója csak ezen a portálon.

Most külön jól esett a pilótának, hogy ennyien gondoltak rá, hiszen otthon éppen lábadozik, a közelmúltban távolították ugyanis el az orvosok azt a fémcsavart jobb lábából, melyet 2010-es mugellói balesete után kapott.

Videók