Teremkrossz a Syma csarnokban - videó!

2013. február 2-3-án a Syma csarnokban nemzetközi teremkrossz verseny kerül megrendezésre - természetesen magyar indulóval.


Lajos Gyula "Luigi", az OXXO Energy Drink rallykrossz - autókrossz versenyzője a szezon vége óta motoros edzéseket végez. Ez már része felkészülésének a 2013-as évre, másrészt viszont Luigi el szeretne indulni 2013 február 2-3-án a Syma csarnokban megrendezésre kerülő nemzetközi teremkrossz versenyen, ezért is ült vissza motorra az OXXO Energy Drink pilótája. Luigi a Nyíregyházi teremkrossz versenyen supermoto kategóriában harmadik lett, s szeretne hasonlóan jó eredményt elérni februárban is, de nem csupán a versenyzés miatt áll rajthoz. Luigi ugyanis a Motorrevü magazin tesztpilótája, és cikket ír majd a versenyekről, hogyan látta belülről, milyenek voltak versenyzői szemmel a rendezvények.

A felkészüléshez és a versenyekhez az OKR KTM biztosítja számára a motort és a szervizelést, továbbá tőlük kapja meg Luigi a legújabb modelleket is tesztelésre.
Az alábbi videoklipben összeszedtük Luigi felkészülésének legérdekesebb pillanatait, endurózás, krosszmotorozás közben, valamint a teremkrossz verseny belső kamerás felvételeit is láthatjátok. Kétszer is nagyot esett Luigi, bár komoly sérülése nem lett, azért az utolsó futamokat fájó bordával, összeszorított fogakkal teljesítette.

 

Videók