Összeáll a Sebastian Vettel-Mick Schumacher páros

Michael Schumacher 2013-as balesete előtt rendszeres résztvevő volt.


Nem akármilyen csapattársat kapott Sebastian Vettel a jövő januárban megrendezendő Bajnokok Tornájára: Mick Schumacherrel alkotnak majd egy csapatot a nemzetek küzdelmében!
 
Január 19-én és 20-án a mexikói F1-es versenypályának is részét képező Foro Sol stadion ad otthont a 2019-es Bajnokok Tornája küzdelmeinek. A rendezvény szervezői elsőként Sebastian Vettel visszatérését és a címvédő David Coulthard indulását jelentették be, most viszont az is kiderült, hogy kivel fog egy csapatot alkotni a Ferrari négyszeres világbajnok versenyzője a Nemzetek Kupája csapatversenyben: a Forma–3 újdonsült Európa-bajnokával, Mick Schumacherrel!
 
E párosítás már csak azért is izgalmas, mert Mick édesapja, Michael Schumacher 2013-as balesete előtt rendszeres résztvevője volt a Bajnokok Tornájának, Vettellel együtt pedig sorozatban hat éven keresztül bizonyultak legyőzhetetlennek a csapatversenyben. Mick most a hetedik sikerrel bővítheti a családi dicsőséglistát. Neki ez lesz az első fellépése a szezonzáró/évindító buliversenyen.

Videók