Michelisz Norbi mellett ülni sikítós élmény!

A WTCR-ben versenyző magyar pilóta egy héttel a suzukai verseny előtt az Euroringen találkozott rajongóival. Ez az igazi élményautózás Hyundai módra!


A legbátrabbak be is ülhettek a legjobb magyar pilóta mellé, hogy megtapasztalják a száguldás izgalmait, amit a sport365 sem hagyott ki. A főszerkesztő Erdős Géza, valamint társoldalunk az autoblog.hu főszerkesztője Demcsák Gergely együtt ültek be Michelisz Norbert mellé hogy két körön keresztül átéljék, a Hyundai élményt.
Érdemes megnézni a belső kamerás videót, volt ott sikoltozás!


A magyar pilóta kiváló formának örvend, jelenleg vezeti a WTCR sorozatot 16 ponttal megelőzve csapattársát, annak ellenére, hogy a legutóbbi kínai verseny utolsó futamán kiesett. Az előtte lévőt azonban megnyerte, megelőzve ezzel az olasz Tarquini-t. Ezeket a részleteket nem lehet látni a közvetítésekben.
Stábunknak megmutatták, az ETCR versenyautó rejtett titkait is.Kihagyhatatlan videó!

Michelisz 200-zal száguld, és közben még nyugodt hangon interjúzik is.A WTCR túraautó-világkupa éllovasa mellett ülni olyan, mintha a világ legjobb hullámvasútján száguldanánk csak még annál is jobb. 

A kör végén stábunknak interjút is adott Michelisz, aki elmondta, hogy a rendezvény neki is nagy élmény volt. Örömmel látta, hogy sokan fogadják szeretettel, beülnek mellé egy körre és közös képet kérnek tőle. 


Mesélt gyermekeiről is. Elárulta, hogy születésük óta sem változott a versenyekhez való hozzáállása.


Megemlítette, hogy nagyon örülne, ha sikerülne felérnie a dobogó tetejére. Hangsúlyozta, mindent megtesz annak érdekében, hogy győzedelmeskedni tudjon, de tudja, hogy bármelyik hétvégén fordulhat a kocka, ezért tisztában van azzal, hogy egy pillanatra sem bízhatja el magát.Michelisz Norbert stábunknak elmondta, miben látja a WTCR fejlődési lehetőségét.

 

 


Michelisz nemcsak versenyző, de saját csapatot is indított, M1RA néven, amely szintén a Hyundai gyárhoz kapcsolódik 
Így néz ki egy ETCR autó motorja. Minden az erőről, és a hűtésről szól.

 


És így hangzik, amikor felbőg a szörnyeteg.

 

Galéria: 

 


Az eseményről készült bővebb galériánkat megtekintheti a Sport365.hu Facebook oldalán.
 

Fotó és Videó: Sport365.hu/Erdős Géza


Videók