Michelisz Norbert is támogatja Levi gyógyulását!

A magyar pilóta az idei sisakját ajánlja fel nemes célért.


A WTCR-ben ezüstérmes helyen álló  Michelisz Norbert is segít annak a kisfiúnak, akinek egy gyógyszerre égetően nagy szüksége van a gyógyulásához. Levi története az egész országot megrázta, és már eddig is nagyon sok felajánlás érkezett

"Biztos sokan hallottatok már Levente - SMA 2 történetéről. A 22 hónapos kisfiúról, akinek csak egy 700 millió forintba kerülő gyógyszer adhat reményt, hogy meggyógyuljon. Ezt még két éves kora előtt meg kell kapnia, és bár a gyűjtés jól halad, de az idő vészesen fogy.

Licitre bocsátom a képen látható, idei versenysisakomat Leviért. A kezdő licit 50.000 Ft, és november 3., vasárnap 20 óráig itt a kép alatt hozzászólásban lehet licitálni. A legmagasabb összeg nyer, és a győztesnek személyesen adom át a sisakot a decemberi malajziai szezonzáró után.

Addig még versenyzem benne a WTCR-ben, és mostantól azért is harcolok majd, hogy növeljem az eszmei értékét a bajnoki cím megszerzésével.

Arra kérek mindenkit, hogy felelősségteljesen licitáljon, mert nagy a tét. Csak az vegyen részt a licitben, aki készen áll arra, hogy az összeget november 4-én, hétfőn ellenőrizhető módon átutalja a megfelelő helyre, mert Levinek most kell a segítség! A részleteket majd privátban egyeztetem a licit nyertesével.

Hajrá, Levente!"

Írja a WTCR pilóta a Facebook oldalán.

Levente egy izomsorvadásos kisfiú, aki egy genetikai rendellenesség miatt nem tud járni, a jelenleg 22 hónapos és egy 700 000 000 forintos gyógyszert kell megkapnia 2 éves koráig. A betegsége sajnos gyógyíthatatlan, és a tét az, hogy elfogadható életet tudjon élni. Az idő rohamosan fogy a kisfiú számára.

 
A legmagasabb licit egyelőre 875 000 Ft volt.  

Fotó: Facebook.com/ Michelisz Norbert

Videók