Michelisz így várja a 2020-as sorozatot

A WTCR királyának plusz erőt ad a következő szezonra, a 2019-ben megnyert világkupa címe.


Michelisz Norbert úgy véli, hogy lelki többletet jelent számára, hogy ő a WTCR királya, és ez még jobb versenyzővé teheti 2020-ban.

Amíg a fenti kijelentés aggodalomra adhat okot Michelisz riválisainak, addig a magyar szurkolók kezdhetnek reménykedni, hogy még több sikeres versenyt láthatnak kedvencüktől 2020-ban.

„Alig várom, hogy újra hasonló helyzetben legyek” – kezdte nyilatkozatát Michelisz, aki 2019-ben megnyerte a WTCR sorozatot egy rendkívül izgalmas malajziai zárófutamon.

„A sorozat megnyerése, és az abból eredő lelki többlet jobb versenyzővé tesz a következő szezonra. Ha nyersz egy versenyt, akkor úgy érzed elég erős vagy ahhoz, hogy akár további versenyt is nyerj, és hogy elérd a következő célt, egy újabb bajnoki címet." 

A 2020-as WTCR - FIA Touring Car Cup világkupa sorozat április 3-án kezdődik Marokkóban.

Sport365.hu - "Ez a győzelem az összes magyaré." - Michelisz Norbert

A WTCR 2019-es sepangi szezonzáróját követően az utolsó futam főszereplői beszéltek a fordulatokkal teli versenyről, és az évben nyújtott teljesítményükről. Hogy őszinte legyek, nem számítottam rá, hogy a második futam után a záró futamban is esélyem lehet a dobogóra.

 

Borítókép: Hazrin Yeob Men Shah/Icon Sportswire via Getty Images

 

Videók