Mankóval ment a díjátadóra az OXXO Racing motorversenyzője

Lécz Gergőt, az OXXO Energy Drink versenyzőjét a szezon végeztével megműtötték, ugyanis már az első verseny előtt elszakadt a keresztszalagja, így sérülten versenyezte végig az évet.


Gergő versenyzésén mindez nem látszódott, végig csatában volt a bajnoki címért, ami az utolsó versenyen dőlt csak el, Gergő 1 pont hátránnyal lett második az MX1-es királykategóriában:

"A térdsérülés hosszú ideje húzódott már - meséli Gergő -, pontosabban Hódmezővásárhely előtt egy héttel elszakadt a keresztszalagom a jobb térdemben. Az évet sikerült végigcsinálnom, de azért nem volt leányálom. Év vége felé már többször kellemetlen volt vele a motorozás, ezért november elején Dr. Tállay a Sportkótházban megoperálta. A rehabilitációt már elkezdtem, gyógytorna és erősítés a mindennapos program. Nem állok olyan rosszul, a térdrögzítőt otthon már nem kell használnom, csak ha megyek valahova. Ahogy teljesen rendbejött a térdem, már kezdem is a felkészülést a következő szezonra."

A MAMSZ díjkiosztó gáláján ugyan még mankóval közlekedett Gergő, de azért át tudta venni megérdemelt jutalmát, az MX1-es motokrossz bajnokság második helyéért, illetve a sprintkrossz bajnokság első helyéért járó kupákat.
 

Videók