GP3: Kiss Pál Tamás már ezerrel készül az őszre

Legutóbb július végén láthattuk Kiss Pál Tamást versenyezni. A GP3 magyarországi fordulója után, a szurkolókban és Tamásban is felemás érzések kavarogtak.


A magyar pilótát technikai problémák hátráltatták hazai versenyhétvégéjén, ám mégis sikerült megmutatnia, hogy milyen tehetséges versenyző.

Amikor már mindenki ünnepelte a szép sikert, akkor sajnos jött egy rossz hír, Tamást a futam után megbüntették, aminek következtében elveszítette dobogós helyezését és az érte járó pontokat. A bejelentés pillanatában sokan elkeseredtek, de úgy gondolom, hogy mindenki számára a pályán nyújtott csodálatos teljesítmény lesz az, ami örökre megmarad.

A hungaroringi versenyhétvége után a nem csak a Formula 1-es pilóták, hanem a GP3-asok is egy hónapos pihenőt kaptak. A gyárak bezárták kapuikat, a csapatok főhadiszállásán a csend lett az úr, a mérnökök, a szerelők és természetesen a pilóták is elmentek a nyári szabadságukra.

Lassan véget érnek a gondtalan napok a ve rsenyzők és a csapatok számára is. A jövő héten már Belgiumban, egészen pontosan Spában áll rajthoz a mezőny.

Hazánk egyetlen GP3-as futamgyőztes pilótája és a magyar autósport egyetlen monacói dobogósa, Kiss Pál Tamás is utolsó napjait tölti családja és barátai körében.

Tamás a szünet során végre kipihenhette fáradalmait, több rendezvényen is részt vett, így például a kecskeméti Talmácsi napon is és már a szokásos tréningeket is elkezdte.

Tomi természetesen hűséges szurkolóiról sem feledkezett meg! Készült egy válogatás videó, amellyel szeretné megköszönni az őt támogatóknak, hogy bajban és a sikeres pillanatokban egyaránt mellette álltak és reméli, hogy ez a jövőben sem lesz másképp.

Videók