Együttműködés: az OXXO Energy Truck Race Team szponzora lesz az Eni

Az Eni Hungaria Zrt. - a világméretű olasz Eni S.p.A magyarországi leányvállalata - az OXXO Energy Truck Race Team mellé állt.


Az Eni egy integrált energetikai vállalat, mely 85 országban, 80.000 alkalmazottal van jelen az olaj, a gáz, a villamosság előállításában és eladásában, petrolkémiában, olajmezők felkutatásában valamint mérnöki munkában.

Az Eni Hungaria Zrt. 1990-es alapítása óta aktív szereplője a magyarországi piacnak. A vállalat jól ismert újonnan kifejlesztett kenőanyag kínálatáról, mely magában foglalja az eni i-Ride, eni i-Sint és az eni i-Sigma termékcsaládokat, de piaci jelenlétét a több mint 180, széleskörű szolgáltatást nyújtó Agip töltőállomás hálózat is erősíti.

Az új eni i-Sigma termékeket ezentúl nemcsak az OXXO Energy Truck Race Team logisztikai flottája, hanem a csapat versenykamionja is használja, így lehetőség nyílik a Kamion Európa-bajnokság folyamán a kenőanyag versenykörülmények közötti tesztelésére is.

Egyre jobb az OXXO Energy Truck Race Team kamionja, mellyel a múlt hétvégi francia futamon Kiss Norbert az élen is autózott. A nehézkesen induló versenyhétvégén végül négy Eb pontot is bezsebelt az alakulat. Erről itt olvashatsz!

Videók