Drift Games újratöltve

Vérre menő játék a drift pilóták között.


A drift autók téli fejlesztései már beértek, az első ütközet 2019. május 1-jén zajlott le a Slovakiaringen. A pilóták és autóik a legjobb formájukban várják, hogy újabb értékes pontokkal térjenek majd haza a máriapócsi pályáról. A tét és a teher most ismét nő, hiszen az elmúlt évek legerősebb mezőnye áll rajthoz 2019. május 11-én és 12-én Máriapócson, a megújult Rabócsiringen.

Fotó: Vámosi-Nagy Gergely - Drifting.hu
 
A pilótáknak csak néhány verseny áll rendelkezésükre ahhoz, hogy év végén a legjobbnak járó kupát vihessék haza. Óriási teher versenyről-versenyre mindig a legjobbat kihozni magukból és az autókból. Nem elég a koncentráció, óriási szerencse is kell, hiszen elég egy rossz gumiválasztás, egy apró, hibás mozdulat és az egész hétvége dugába dőlhet. Az indulóknak azonban bőven lesz idejük felkészülni, hiszen külön nyomvonalon edzenek és csatáznak majd egymás ellen a PRO és a PRO-AM kategória pilótái. 
 
Fotó: Vámosi-Nagy Gergely - Drifting.hu
 
A nézők számára pedig a két különleges nyomvonal, a profi pilóták, a legjobb drift autók mellett más meglepetéssel is készülnek a szervezők. Idén is megrendezésre kerül a nagy sikert aratott Autós Picnic, ahol a BMW különböző kategóriáiban választanak majd győzteseket maguk a nézők.
 
A nézők a tulajdonosoknak átadott matricákkal tudják majd letenni voksaikat a következő kategóriákban: széria, ültetett, leghangosabb (kipufogó), legnagyobb zenével rendelkező, verseny (bukócsöves), legharcedzettebb. A mindenre elszánt BMW tulajdonosok plusz matricákat gyűjthetnek majd a felni- és féltengely-kitartás versenyekben.
 
Május 11-én szombaton, a kvalifikációkat követően korlátozott számban, de lehetőség lesz bepattanni A pilóták mellé és drift-taxizni ezen az izgalmas, fallal körülvett, nehéz pályán, mely biztosan örök élményt ad majd az utasoknak. A napot drift party zárja live DJ-vel a Rabócsiring teraszán.
 
Drift klip
 
 

 
Forrás: Vámosi-Nagy Gergely - Drifting.hu

 

Videók