Vissza az időben: Amikor Hamilton elfelejtette, hogy csapatot váltott

Ekkor még szoknia kellett új csapatát.


Lewis Hamilton 2007-ben debütált a Forma-1-ben a McLaren csapatában. Első évében a Formula–1-ben remekül teljesített, és a világbajnokság második helyét szerezte meg, mindössze egy ponttal lemaradva Kimi Räikkönen mögött. 2008-ban azonban már senki sem állította meg, megszerezte pályafutása első világbajnoki címét.

Hamilton 2013-ra a Mercedeshez szerződött Schumacher helyére. Tehát hat teljes idényt vezetett a McLaren csapatában, de 2013-ban - amikor beért a boxba - egy pillanatra elfelejtette, hogy átüllt a Mercedesbe. Az alábbi videó bemutatja, hogy Lewis Hamilton a Mercedes W04-esével be akart hajtani a McLaren boxába. Mindannyian követünk el hibákat!

Sport365.hu - Íme Lewis Hamilton négy pontja, avagy a követelései

Lewis Hamilton szerződése a Mercedes Forma-1-es csapatával a múlt hét végén lejárt. Ennek eredményeként hivatalosan is szabadügynök, és már nem tagja a csapatnak. Fotó: Clive Mason - Formula 1/Formula 1 via Getty Images Miután a 2020-as Forma-1-es idény Abu-Dzabiban lezárult, a 2021-es szezonra a csapatok 20 helyből 19-et megerősítettek.

Sport365.hu - "A Mercedes egyáltalán nem aggódik Hamilton szerződése miatt"

Lewis Hamilton az egyetlen pilóta, akinek még nincs szerződése a következő szezonra. A legújabb pletykák szerint Hamiltonnak magas fizetési követelményei vannak, amelyeket Daimler nem akar elfogadni. Lewis Hamilton szerződése a Mercedes Forma-1-es csapatával a múlt hét végén lejárt. Ennek eredményeként hivatalosan is szabadügynök, és már nem tagja a csapatnak.

 

Forrás: gptoday.net és wikipedia
Borítókép:LewisHamilton/Twitter

Videók