Vettel megszólalt a jövőjét illetően

Folyamatosan folynak a tárgyalások.


Már mindenki kész tényként kezeli, hogy Sebastian Vettel végül a Racing Point versenyzője lesz a 2021-es Forma-1-es szezonban, ám ez még mindig nem hivatalos.

Amikor ebben a témában kérdezték a négyszeres világbajnokot, csak annyit mondott, hogy nincsenek új hírei a témával kapcsolatban, megerősítve, hogy tárgyalásokat folytat a brit csapattal, és úgy tűnik, hogy valami megrekett a tárgyalásokban.

"Jelenleg számos lehetőség nyitva áll előttem. Egy dolog biztos: jövőre is vezetni fogok. Most azt szeretném tudni, hogy ezt hol fogom tenni, de még nem tudok rá válaszolni" - mondta Vettel.

"...Hát, hogy őszinte legyek, nincsenek híreim ebben a témában" - válaszolt a német versenyző arra, amikor külön a Racing Pointról kérdezték. A sajtóban az a hír járja, hogy az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Vettel Lance Strollt fogja váltani, nem pedig Sergio Pérezt.


Fotó: DPPI/Pool via Getty Images

Lance és Sergio egyaránt kifejezetten eltérő válaszokat adtak.

"Úgy érzem, hogy mindkét fél az én esetemben folytatni szeretné a közös munkát, hiszünk egymásban és hiszünk a projektben, tehát nincs mit mondanom" - mondta Pérez.

"Úgy gondolom, hogy neked (a médiában) az a jó, ha van valami, amiről beszélni lehet. Nagyon elégedett vagyok a csapattal. Itt vagyok egy ideje és látom, hogyan halad felfelé a csapat. Mindannyian azt érezzük, hogy jó irányba haladunk. Tehát nem látunk okot arra, hogy változtassunk. Azt hiszem, hogy nagyszerű évünk van eddig, és a dolgok nagyon jól működnek a csapatnál. Nem várok változást" - zárta Lance a mondandóját.

Forrás: thejudge13.com
Borítókép: Mario Renzi - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Videók