Vettel: "a lágy gumi nem tart túl sokáig..."

Sebastian Vettel és Mark Webber is elégedetten nyilatkozott az Ausztrál Nagydíj első napja után, ami nem meglepő, hiszen a címvédő mindkét szabadedzést megnyerte.


 

Sebastian Vettel:
"Összességében jó napon vagyunk túl. Meglehetősen sima volt, nem volt gondunk az autóval. A sok tesztelés után jó dolog volt itt lenni, bár a pálya nem lett könnyebb, remek kis kihívás menni rajta. A lágy gumi nem tart túl sokáig, de a keményebb keveréket tisztességesen lehet használni. Az időjárás változása még befolyásolhatja a gumikat és a gép egyensúlyát, így készen kell állnunk arra, hogy esetleg változtatnunk kell a dolgokon.”

Mark Webber:
"Nem volt ez rossz nap, nagyon sok információt gyűjtöttünk. Kellemes volt, hogy Barcelona után végre sütött egy kicsit a nap. Össze kellett hasonlítani az itteni adatokat az európaiakkal, és ez remekül ment. Ma este még mindig iszonyatosan sok adatot kell végigvenni, főleg, mivel holnapra várunk egy kis időjárásváltozást. Pozitív az összkép, de még mindig vannak olyan területek, melyeken fejleszteni kell.”

Videók