„Szükség van valakire a Ferrarinál, aki olyan, mint Lewis”

Akad, aki szerint fel kell kavarni az állóvizet.


 Borzalmas hétvégén van túl Charles Leclerc, aki a Spanyol Nagydíj szombati időmérőjén először kiesett a Q1-ben, majd másnap a pontszerzés sem jött össze neki. Tom Coronel hangzatos álláspontnak adott hangot és kijelentette: a vörösöknek meg kéne fontolniuk, hogy egy új vezéralakot szerződtetnek Lewis Hamilton személyében.

„Olyan döntést kell hozniuk a Ferrarinál, amivel egy kicsit felkavarják az állóvizet. A pletyka nagyon szuper, de engem az foglalkoztat, hogy Hamiltonnak 20 millió euróval megemeljék a fizetését annak érdekében, hogy megszerezzék. Akkor legalább történne velük valami, ami némi pozitivitásra adna okot.”

„Szükség van valakire, aki olyan, mint Lewis, mert a mostani csomagjuk rossz. Szóval kezdjék ezzel – dobják le a bombát. Kell nekik valami új” – olvasható az autóversenyző megjegyzése a Formula1news cikkében.

A hétszeres világbajnok egyelőre nem kötelezte el magát a következő évre a Mercedeshez, azonban az istállótól származó nyilatkozatok alapján mindkét félnek érdekében áll a hosszabbítás. Az olaszoknál pedig továbbra is Leclerc a vezéralak, igaz, az idei koncepció a hőn áhított világbajnoki címhez kevés lesz.

Borítókép: Tóth Zsombor / Sport365

 

Videók