Szívszaggató üzenetben emlékezik meggyilkolt édesapjára Vitaly Petrov

Nem lehet könnyek nélkül elolvasni.


Vitaly Petrov édesapja a múlt hétvégén gyilkosság áldozata lett. Az egykori Forma-1-es versenyző a hír hallatán egyből hazautazott Portugáliából, ahol versenybírói feladatokat látott volna el.

Alexander Petrovot a Vyborg melletti vidéki házában lőtték meg és olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy életét már nem tudták megmenteni.

Fia nemrég közösségi oldalán emlékezett édesapjára. Twitterén egy kettőjükről készült fekete-fehér fotót osztott meg, amihez szívszorító sorokat fűzött.
 


„Ez a legrosszabb dolog, ami velem történhetett. A fájdalmamnak nincs határa. Olyan mintha meg akarna állni a szívem. A családunk a legközvetlenebb, legszeretettebb, legőszintébb és legkedvesebb tagját veszítette el. A testvérem, az édesanyám és én egyszerűen nem akarjuk elhinni azt, ami történt. Ő elment, de él! Bennem él tovább!”
– írta bejegyzéséhez.

Borítókép: Mark Thompson/Getty Images

Sport365.hu - Meggyilkolták az ex-F1-es pilóta édesapját

A hétvégén F1-es stewardként tevékenykedő Petrov édesapját a Vyborg melletti vidéki házában érte a halál. Ellenőrizetlen információk szerint a gyilkos bejutott a házba, amely Vyborgtól ötven kilométerre fekszik, és lelőtte az idősebb Petrovot. A leningrádi régió hírportáljai arról számolnak be, hogy Alexander olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Videók