Schumacher: Leclerc kinyírta Vettelt

Természetesen csak politikailag.


Charles Leclerc politikailag kinyírta Sebastian Vettelt, véli a korábbi F1-es, Ralf Schumacher.

Mindezt azok után nyilatkozta, hogy a fiatal monacói pilóta teljes felelősséget vállalt a múlt heti, Stájer nagydíjon történt ütközésükért.

„Őszintén meg kell mondjam, Charles ilyen téren okosabbnak tűnik.” – fogalmazott Schumacher a német Sky-nak. „Felállt, és azt mondta: Ez egyértelműen az én hibám volt! Ez teljesen máshogy hangzott, mintha azt nyilatkozta volna, hogy elégedetlen volt az autóval, és örült, hogy a pályán tudta tartani.”

„Charles kedves, de ha kell, nagyon tud küzdeni. Egy pillanat alatt taposta el Sebastiant politikailag. Megdöbbentően érett a korához képest.”

Emellett Schumacher hozzátette, reméli, hogy a Ferraritól távozó német jövőre is a mezőny tagja marad.

„Szerintem lehetséges, hogy visszatér a Red Bullhoz, jó a kapcsolatuk, különösen Mateschitzel. Mellette pedig ott van az is, hogy Albon körönként fél másodpercet kap Verstappentől. A csapatnak pedig nem biztos, hogy erre van szüksége.”

Forrás: nextgen-auto.com

Kép: Charles Coates/Getty Images

Sport365.hu - Vettel: "Minden lehetséges, még az is, hogy egy év pihenőt tartok"

A Ferraritól az idény végén távozó, négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel azt mondta, még semmi nem dőlt el a jövőjével kapcsolatban. Azt sem zárja ki, hogy egy év pihenőt tart. "A jövőm továbbra is nyitott kérdés.

Videók