Örömhír: javult Schumacher állapota!

A körülményekhez képest javult Michael Schumacher állapota – nyilatkozta a német menedzsere az RTL televíziónak adott interjúban.


Azt követően, hogy a hónap elején újraindították hivatalos honlapját, Michael Schumacher menedzsmentje az idényzáró futam előtt újra a nyilvánosság elé állt. Sabine Kehm a német RTL-nek adott interjút, melyben elmondta, a múlt év végén súlyos síbalesetet szenvedő hétszeres bajnok előrelépést tett.

"Michael állapota javult, figyelembe véve a sérüléseinek súlyosságát. Tart a rehabilitációja. Hosszú és nehéz út áll előtte – nyilatkozta a menedzser. Majd kiemelte, továbbra is rendkívül hálásak a kapott támogatásért. - Újra elmondanám, hogy a család nagyon örül és meghatódott az emberek jókívánságaitól. Hiszem, hogy a pozitív energia jó hatással lesz rá. Örülünk annak, hogy az egész világ minden jót kíván neki. Az emberek megértik, hogy ehhez az egész folyamathoz nyugalomra és türelemre van szükség. A privátszféra megtartása pedig rendkívül fontos emiatt.”

"A mai napig kapunk jókívánságokat, és még mindig nem találjuk a szavakat a tapasztalt együttérzésre. Újra csak megköszönni tudjuk, hogy vele együtt harcolnak. Bizakodóak vagyunk, és reméljük a legjobbakat Michael számára. Ezzel az energiával segítjük őti a harcában” – zárta gondolatát Kehm.

Videók