Nagyon komoly kritikát kapott Michael Schumacher családja

Korábban barátok és munkatársak voltak a német klasszissal.


Immáron évek óta csak a találgatás folyik, milyen állapotban lehet Michael Schumacher súlyos síbalesetét követően. A család nem tájékoztatja az aggódó rajongókat a Forma 1 legendájának állapotáról, és ez sokakat bosszant.

 
Többek között Willi Weber, Schumi egykori barátja és menedzsere is kiakadt a család viselkedése miatt. Szerinte a családtagoknak nyílt lapokkal kellene játszaniuk, és el kellene mondaniuk, mi a helyzet Schumacherrel, hiszen így meg tudnák állítani azt, hogy álhíreket kreáljanak a német legendáról.
 
"Mindig, amikor megcsörren a telefonom, abban bízom, hogy Michael hív. Tudják, a remény hal meg utoljára. Úgy tűnik, a család tart tőlem, pedig nincs okuk erre. Korábban üdvözlőkártyát küldtem a születésnapjára, de semmiféle választ nem kaptam" - jelentette ki Weber. 
 
Weber és Schumacher munkakapcsolata egyébként húsz esztendőt követően 2010-ben szűnt meg. 

Erre a szupersztárra cserélte Palvin Barbit Neymar - kép " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Néhány hete Palvin Barbara és Neymar bimbózó románcától volt hangos a sajtó, a fiatalok viszonya egy londoni buli során vált szorosabbá. A PSG klasszisa kedden a brazil válogatott tagjaként Angliában lépett pályára. A meccset követően Neymar összefutott Layla Anna-Lee-vel, aki bemutatta neki Demi Lovato énekesnőt - számol be a Ripost nemzetközi forrásokra hivatkozva.

Videók