Mazepin: Mick Schumacher? Nem érdekel a neve, nem vagyunk barátok

Nem lesz túl baráti a hangulat csapaton belül.


Az orosz Forma-1-es pilóta, Nikita Mazepin megmutatta, hogy nem fél attól, hogy fagyos megjegyzésekkel illesse a következő évi csapattársát, Mick Schumachert.

Mazepin és Schumacher a következő évben csapattársak lesznek a Haas csapatában, de az orosz megmutatta, hogy nem érdekli a hírnév, ami körülveszi az új kollégáját.

„Hogy őszinte legyek, nem érdekel a neve. Nem vagyunk barátok. Schumacher vezetékneve természetesen problémákat okoz, és nagyítja a dolgokat a nyomás és a figyelem szempontjából. De amikor lehúzza sisakjának napellenzőjét, nincs idő ezen gondolkodni.”


Fotó: marca.com

A 21 éves fiatalember, aki még mindig a moszkvai egyetemen tanul, a 2021-es szezonra koncentrál, de reális az esélyeire nézve.

„Valószínűleg debütálásomkor nem fogok senkivel versenyezni. Fontos, hogy reálisak legyünk, és a földön maradjunk, nehéz szezon áll előttünk. Nem hiszem, hogy sok olyan autó lenne, amellyel valóban versenyezhetnénk.”

Érdekel Lewis Hamilton sorsa? Kattints az alábbi cikkünkre:

Sport365.hu - Lewis Hamilton már nem tagja a Mercedesnek - Frissítve

Lewis Hamilton szerződése a Mercedes Forma-1-es csapatával a múlt hét végén lejárt. Ennek eredményeként hivatalosan is szabadügynök, és már nem tagja a csapatnak. Fotó: Clive Mason - Formula 1/Formula 1 via Getty Images Miután a 2020-as Forma-1-es idény Abu-Dzabiban lezárult, a 2021-es szezonra a csapatok 20 helyből 19-et megerősítettek.

Forrás: marca.com
Borítókép: marca.com

Videók