Max Verstappen berágott a Hondára

Dühében kikövette instagramról a Red Bull Racing és a Honda hivatalos oldalát is.


Az elmúlt hét legfelkapottabb híre a Honda bejelentése volt, miszerint kivonulnak az F1-ből a 2021-es szezon végén. Ezzel két partnerüket a Red Bull Racinget és az Alpha Taurit is komoly fejtörés elé állítva, hogy milyen erőforrással folytassák a versenyzést 2022-től.

A hétvégén arra is fény derült Helmut Marko a Speedweeknek adott nyilatkozatából, hogy noha a Red Bull Racing tulajdonosa és ő az idei szezon folyamán már megtudta, hogy a Honda a kilépés mellett döntött, Christian Hornert nem tájékoztatták. Horner a csapat csapatfőnöke, de nem hozhat stratégiai döntéseket.

Szinte biztos ezek után, hogy a versenyzők is a médiával egy időben értesültek a eseményekről, ugyanis Max Verstappen dühében kikövette instagramról a Red Bull Racing és a Honda hivatalos oldalát is.

Ez a Holland oldalán is látszik, mivel ha valaki internetes böngészőből nézi a közösségi média ezen felületét, akkor a követéseket időrendben rangsorolja a rendszer kezdve a legújabbakkal.

A Mercedes kommunikációs osztálya pedig meglátta a magas labdát, rögtön posztoltak is egyet, amiben megnézték, hogy a saját versenyzőik követik a csapatuk oldalát sok szurkoló arcára mosolyt csalva ezzel.

A következő hetek kérdése már csak az, hogyan tudja a csapat motiválni Verstappent, aki évek óta vár egy világbajnoki címre esélyes autóra...... A pletykák szerint a holland is távozhat 2021 végén egy szerződésében lévő záradék szerint a Honda kilépése esetén. 

Borítókép: Mark Sutton - Pool/Getty Images
Forrás: shootthespeed

Videók