Leclerc meglepte a monacói herceget

Ez aztán az ajándék.


Charles Leclerc a monacói hercegnek ajándékozta egyik autóját.

A Ferrari pilótája elmondta, hogy a Scudeirával kötött hosszútávú szerződésének megkötésekor kérte a csapatot, hogy adják oda neki első autóját, amellyel megszerezte első két Forma-1-es futamgyőzelmét.

A nagylelkű ajándékról Leclerc azt mondta, egyszerűen nincs elég hely a lakásában ahhoz, hogy ott tárolja a járművet. A már említett SF90 versenygépet így a nagyérdemű is megtekintheti a múzeumban, ahol Albert herceg teljes gyűjteménye található.

„Az első Ferrarinál töltött évem után aláírtam egy jóval hosszabb távra szóló szerződést és ez volt az egyik kívánságom” – mondta Leclerc az Emilia Romagna Nagydíj előtti sajtótájékoztatón.

„A Ferrari nagyon kedves volt és elfogadta ezt, így bekerülhet a monacói herceg gyűjteményébe. Jó kezekben van, mert a lakásomban nem fér el, ezért cserélnem kellene, hogy több hely legyen az autóim számára.


Fotó: instagram

„Megvan az első gokartom és az első Forma-1-es autóm, amivel nyertem, de nincs más” – tette hozzá.

Leclerc számára ezen a hétvégén különleges futam következik, hiszen a Ferrarik otthon, Imolában állnak majd rajtrácsra.

„A Ferrari pilótájának lenni mindig különleges, de amikor Olaszországban vagyunk, ez még különlegesebb. Kár,hogy a hétvégén senki nem lesz a tribünön, de ez a legjobb amit ebben a helyzetben tehetünk. Mindent beleadunk. Remélhetőleg jó hétvége vár ránk” – mondta a versenyhétvégéről.

Borítókép: Mark Sutton - Pool/Getty Images

Forrás: planetf1.com

Videók