Kórházi ágyán már viccelődött is a horrorbalesetet szenvedő Grosjean

Jó hírek érkeztek a versenyzőről.


A Haas-Ferrari pilótája csodával határos módon menekült meg lángoló autójából.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Romain Grosjean brutális balesetet szenvedett, nem sokkal a Bahreini Nagydíj rajtját követően. A pilóta Daniil Kvyattal ütközött, majd hatalmas sebességgel csapódott a korlátnak. A baleset következtében nem csak a korlát szakadt ketté, Grosjean autója is derékba tört. Ezt követően a Haas-Ferrari kigyulladt és hatalmas lánggal égett. A pilóta csodával határos módon még időben ki tudott ugrani a lángoló járműből, és mindössze néhány égési sérüléssel megúszta.Grosjeant a biztonság érdekében ma este még benntartják a helyi kórházban.

A hihetetlen eseményeket követően a kórházi ágyán fekvő pilóta már pozitívan tekint a jövőbe. Instagramján egy videót tett közzé, melyben megerősítette, hogy a körülményekhez képest jól van, és megköszönte az FIA és az orvosi stáb munkáját.
Nemcsak nekik, hanem a rajongóknak is köszönetet mondott, azért a rengeteg üzenetért, amit kapott.


Ezt követően bekötözött ujjait a kamerába mutatva, viccesen megjegyezte, előfordulhat, hogy egyelőre még nem tudja bepötyögni a választ ezekre az üzenetekre.
 

 

Borítókép: Instagram.com/grosjeanromain

 

Sport365.hu - Grosjean autója kettészakadt, Stroll fejre állt, Hamilton nyert

A két hajmeresztő balesettel is tarkított futamon, Lewis Hamilton bizonyult a legjobbnak. A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton jól kapta el a rajtot, nem úgy, mint a mellőle induló csapattársa, aki sok pozíciót vesztett. Néhány másodperccel később hatalmas baleset szakította félbe a futamot.

Videók