Kiszabadult Ecclestone anyósa az emberrablók kezéből

Kiszabadította a brazil rendőrség a Formula–1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone anyósát, akit több mint egy hete raboltak el Sao Paulóban.


 

 

 
A rendőrség helyi idő szerint vasárnap, a Sao Pauló-i régióban található Cotia városában, egy házból szabadította ki a 85 éves brit üzletember anyósát, és a helyszínen őrizetbe vett két férfit.
 
Az O Globo című hírportálon közölt videofelvételen látni lehet, amint a 67 éves Aparecida Schunck – aki sértetlenül megúszta a történteket – kiszabadítása után egy rendőrőrsön megöleli családtagjait. Lánya, a 38 éves Fabiana Flosi Ecclestone harmadik felesége.
 
Schunck köszönetet mondott a rendőrségnek szabadsága visszanyeréséért.
 
120 millió real (10.3 milliárd forint) váltságdíjat követeltek a nőért, akit még júliusban raboltak el, a fenti egyébként rekordösszegnek számít a brazíliai emberrablások történetében.
 
Flosi és Ecclestone a 2009-es Brazil Nagydíjon ismerkedett meg egymással, ahol a nő a szervezési munkákban vett részt. A találkozás után mindketten elváltak akkori partnerüktől, és 2012-ben összeházasodtak. Jelenleg Angliában és Svájcban élnek.
 
A Forbes magazin becslése szerint az Ecclestone család körülbelül 3,1 milliárd dolláros (881,1 milliárd forint) vagyonnal rendelkezik.
 
 
 

Videók