Íme a Schumacher-család legújabb üzenete!

Múlt év végi balesete után a mai napon újraindították Michael Schumacher hivatalos honlapját. A család rajta keresztül a szurkolóknak is üzent.


A mai napon húsz éve annak, hogy Michael Schumacher 1994-ben a Forma–1 történetének első német világbajnoka lett Adelaide-ben, a Benetton színeiben. Ezen alkalomból a hétszeres világbajnok menedzsmentje úgy döntött, újraindítják a német síbalesete után összeomló, majd leállított weboldalt, mely ma reggeltől új külsővel és új tartalmakkal várja a rajongókat.

A lapon a család egy új közleményt is közzétett, melyben ismét megköszönte a rajongók támogatását. "Még mindig naponta érkeznek jókívánságok Michaelhez, és még mindig nem találjuk a szavakat az emberek együttérzését látva. Újra csak megköszönni tudjuk, hogy együtt harcoltok velünk! Továbbra is bizakodunk, és a legjobbakat reméljük Michaelnek. Az erőtök segít nekünk abban, hogy továbbra is támogassuk őt ezen küzdelemben” – állt a közleményben.

Az új oldalon egyébként létrehoztak egy külön szekciót, ahol a rajongók üzenhetnek a bajnoknak, illetve ahol a vele kapcsolatos korábbi Twitter-bejegyzések olvashatók. A honlap a michael-schumacher.de címen tekinthető meg.

Videók