Így kergeti Lewis Hamilton illúziókba George Russellt?

Érdekes dologra hívták fel a figyelmet, az ifjú titánnak nem lesz könnyű dolga.


Második éve versenyezik egy csapatban Lewis Hamilton és George Russell, akiknek várhatóan idén sem lesz lehetőségük a világbajnoki címért harcolni, így elsősorban egymás elleni teljesítményük alapján ítélhetik meg őket év végén.

Tom Clarkson szerint a hétszeres világbajnok máris megkezdte a pszichológiai hadviselést, amiért korábban sem kellett a szomszédba mennie.

„A sajtótájékoztatón az ausztráliai időmérőt követően második és harmadik helyen végeztek. Max természetesen első lett, és minden alkalommal, amikor a Mercedes pilótáihoz intéztek kérdéseket, Lewis örömmel adta át a lehetőséget Georgenak a válaszadásra” – mesélte az F1 Nation podcastjében Clarkson.

„Majdhogynem az istálló szóvivőjévé lépett elő ezen a sajtótájékoztatón. Kíváncsi voltam, hogy Lewis miért dőlt hátra a székében és hagyta ezt megtörténni. Nem tudom, talán csak nem akart felesleges fejfájást okozni magának.”

„Mi van, ha egyszerűen csak egy hamis illúzióba akarja ringatni a domináns versenyző személye kapcsán, és akkor bevinni egy csapást neki, amikor igazán számít?”

„Nem tudom, milyen gondolatok járnak a fejében. Érdekes volt látni, ahogy hagyja Georgeot férfiként viselkedni.”

Kettejük párharcában jelen pillanatban Lewis Hamilton áll jobban a pontversenyben, 20 ponttal megelőzve az ifjú trónkövetelőt, igaz tavaly Russell legyőzte házon belül „az öreg rókát”, amit túl sokan nem mondhatnak el magukról a királykategóriában.

Borítókép: Tóth Zsombor / Sport365

Videók