„Hamilton úgy küzd majd, mint a felbőszített oroszlán”

Az egykori versenyző szerint a britet motiválják majd az előző szezon végén történtek.


A korábbi Forma-1-es pilóta és a Sky szakértője, Karun Chandhok úgy gondolja, Hamilton 2022-ben olyan lesz majd, mint az oroszlán, akinek megráncigálták a bajuszát.

Már csak alig több mint egy hét választ el minket a Forma-1 2022-es szezonjának rajtjától. Az új évad egyik legmeghatározóbb kérdése talán az lesz, hogy Lewis Hamiltonnak sikerül-e visszavágnia Max Verstappennek, vagy a holland ismét győztesként zárja a szériát.

A mezőny csütörtöktől három napig Bahreinben tesztel majd, miközben a rajtot egyre nagyobb figyelem övezi. Az egykori versenyzők és a szakértők is sorra adják le tippjeiket a szezon alakulását illetően. Nem tett másként Karun Chandhok sem, aki Hamilton lelkiállapotát vette górcső alá.

„Két dolog lehetséges, ezek közül az egyik fog megtörténni” – mondta Chandhok a Sky-nak.

„Lewis vagy kiábrándult a sportból, vagy olyan lesz, mint az oroszlán, akinek megrángatták a bajuszát. Gyanítom, nála ez utóbbi játszik majd” – tette hozzá.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, az egykori pilótának igaza lesz-e, hiszen március 20-án elrajtol a száguldó cirkusz legújabb évadja.

Forrás: givemesport.com

Borítókép: twitter.com/Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Videók