"Hamilton a Császár! Kiütötte Verstappent!"

Egyöntetűen a hétszeres világbajnokot méltatta a nemzetközi sajtó.


A nemzetközi sajtó egyöntetűen a címvédő Lewis Hamiltont méltatta a vasárnapi Forma-1-es Brazil Nagydíj másnapján, miután a hétszeres világbajnok a tizedik helyről rajtolva nyerte meg a futamot.

Anglia:

The Guardian:

"Hamilton minden nehézség és a hétvége összes hibája ellenére megragadta a győztes fegyvert és diadalmaskodott a tengernyi gond felett. Világbajnoki teljesítményt nyújtott olyan körülmények között, amelyek mást térdre kényszerítettek volna."

Daily Mail:

"Lewis Hamilton szenzációs győzelmet aratott, miután a tizedik helyről indulva végzett az élen. Megelőzte nagy riválisát, Max Verstappent, így ismét nyílttá tette a világbajnoki pontversenyt."

The Sun:
"Micsoda visszatérés! Hamilton a rajtrács tizedik helyéről indulhatott Sao Paulóban, de megverte Verstappent és 14 pontra csökkentette hátrányát."

Olaszország:

La Gazzetta dello Sport:

"Hamilton a Császár! Kiütötte Verstappent! A Mercedes angol sztárja a tizedik helyről felzárkózva az 59. körben előzte meg riválisát."

Corriere dello Sport:

"Hamilton nyert és ismét nyílt a világbajnoki versenyfutás. A brit pilóta Verstappen és Bottas elől szerezte meg a győzelmet."

Tuttosport:

"Hamilton szenzációs felzárkózást mutatott be! A hajrában Verstappent is megelőzte és csökkentette hátrányát összetettben."

Spanyolország:

Marca:

"Egy nagyon motivált és dühös Hamilton vezetési leckét adott a többieknek Brazíliában. A tizedik helyről indulva a sportszerűtlen Verstappent is legyőzte."

El Mundo Deportivo:
"Hamilton hatalmas győzelmet aratott, pályafutása egyik leglátványosabb versenyét mutatta be."

Németország:

Bild:

"A tizedik helyről az elsőre! Következik a véghajrá a sivatagban!"

Franciaország:

L'Équipe:

"Az összetett éllovas Verstappent megállította Brazíliában Hamilton. A holland pilóta pedig ismét rossz oldalát mutatta."

Borítókép: Twitter.com 

Videók