Ha Verstappenen múlna, egy vörös bikát varrnának Abiteboul fenekére

Könnyen lehet, hogy a Renault csapatfőnöke már megbánta a fogadást.


Az Eifel Nagydíjat követően Daniel Ricciardo elárulta milyen tetoválásban gondolkozik Cyril Abiteboul számára, előtte azonban Max Verstappennek és Christian Hornernek is volt néhány ötlete.

A Renault pilótája és csapatfőnőke még év elején fogadtak. Az alku tárgya az volt, hogy ha Ricciardo a 2020-as szezonban dobogóra áll, akkor Abiteboulnak magára kell tetováltatnia egy a pilótája által választott motívumot.

Az egyezség úgy szólt, hogy a tetoválás helyét és méretét a csapatfőnök választhatja meg, míg a mintát Ricciardo szabhatja meg.

Az ausztrál pilóta már több futamon is jelezte komolyan gondolja azt a varratást, eddig azonban nem sikerült azt az ígéretét beváltania, hogy idén dobogóra áll. Az Eifel nagydíjon aztán főhetett Abiteboul feje, hiszen Ricciardonak sikerült beférnie az első háromba.

 

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage happiness right now

Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés,


A nürburgringi futam után a mindig mosolygós versenyző azt nyilatkozta, biztosan megjelenik majd egy német szimbólum a választott mintában.

„Valóban megyünk varratni. El kell gondolkoznunk azon, hogy miylen minta legyen, de nyilvánvaló, hogy lesz benne némi német „fűszer”.

„Ez az a hely, ahol ezt az eredményt elértük, és szeretném ha mindig emlékeznénk rá, így biztosan megelevenedik majd benne valamilyen hagyományos német szimbólum is.”

 


 

A célbaérkezést követően nem csak Ricciardo fogoskaerekei kezdtek el kattogni a tetoválást illetően, hanem Christian Horneré és Max Verstappené is. A Red Bull csapatfőnöke rádión szólt rá pilótájára, hogy Ricciardo harmadik lett, mire a holland megjegyezte, nagyon kíváncsi lesz, miylen minta fog Abiteboulon díszelegni. 

Bár a pilóta próbált normálisan kommunikálni, Horner benyögte: Max, úgy néz ki, hogy lesz egy tetoválás a fenekén. Egy szép nagy vörös bika.

Ekkor már a versenyző sem tudta magát tartani, és csak annyit mondott röhögve: Tetszeni fog neki.

Harmadik helyével Ricciardo egy hosszú trófeák nélküli időszakot zárt le, hiszen az Eifel Nagydíj előtt 2018-ban, Monacóban állhatott utoljára dobogóra.

Az ausztrál a kissé szokatlan, ám mára már általa hagyományosnak mondható ünneplési módszerét sem hagyta ki, és kortyolt néhányat a futamon viselt cipőjéből.

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Better late than never. BOTTOMS UP

Daniel Ricciardo (@danielricciardo) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Morgan Hancock/NurPhoto via Getty Images

Forrás: motorsport.com, gpblog.com

Videók