Forma-1: fejcsere a Mercedesnél

Április elejétől nem Nick Fry-nak hívják a Mercedes vezérigazgatóját, miután Toto Wolff veszi át a helyét. Fry konzulensként marad az istálló kötelékében.


Toto Wolff veszi át a Mercedes vezérigazgatói szerepét, minderre pedig a következő hónap elején sort kerítenek. Fry konzulens marad a csapatnál "legalább 2014 végéig”, ahogy a közleményben áll.

"Nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy a csapatunkkal dolgozhattam az elmúlt 11 évben, és rendkívüli boldogsággal tölt el a tény, hogy eljuttattuk a csapatot az első győzelméhez 2011-ben, és különösen az, hogy 2009-ben mindkét címet megszereztük” - mondta Fry.

"Hiszem, hogy kereskedelmi szempontból a Mercedes AMG Petronas kínálja a legjobb lehetőséget a Forma-1-ben, és nagyon várom, hogy asszisztáljak a csapatnak és partnereknek az elkövetkező években” - tette hozzá.

Wolff először a távozó vezetőnek köszönte meg a munkáját: "Szeretném megköszönni Nick-nek a több mint tíz éven keresztül nyújtott szolgálatát. Örülök, hogy Nick a csapat közelében fog maradni, és támogatni fog minket a célok elérésében.”

Videók