Felháborító: csalók így húznak hasznot Schumacher balesetéből

Van, akinek semmi sem szent és sérthetetlen.


Továbbra sem lehet tudni, milyen állapotban van Michael Schumacher, akinek közel négy éve volt súlyos síbalesete. A rajongók aggódnak az F1 élő legendájáért, ám a család csak nagyon ritkán nyilatkozik, és akkor sem árulnak el konkrétumot arról, mi a helyzet a német klasszissal. Annyi biztos, hogy egy svájci villában ápolják a hétszeres világbajnokot.
 
Német forrásokra hivatkozva a Ripost arról ír, hogy a legnépszerűbb videómegosztó portálon több olyan videó is található, amely állítólag Schumacher síbalesetéről készült. Persze aki valamelyik felvételre rákattint, rájön, csupán átverés az egész. Ennek ellenére a csalók jól járnak, hiszen a különböző reklámok miatt komoly összeget szakíthatnak.
 
Fura egy világban élünk...

Kézi-vb: eldőlt, továbbjut-e a magyar válogatott " KÉZILABDA › Női válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 31-28-ra legyőzte Lengyelország csapatát a németországi világbajnokság csoportkörének negyedik fordulójában, csütörtökön Bietigheim-Bissingenben, ezzel biztosította helyét a nyolcaddöntőben. A magyar játékosok ezúttal is statikusan támadtak felállt védőfallal szemben, de elszántabban, tudatosabban kézilabdáztak, mint a vb-n korábban, és a hibák mellett olyan leleményes, extra megoldásaik is voltak, amelyek eddig hiányoztak tőlük.

Videók