Elismert szakember mondott biztatót Michael Schumacherről!

Megcsillan a reménysugár?


 

Egy német klinika neurológiai központjának neves vezetője szerint Michael Schumacher visszatérhet a való életbe, még ha nem is százszázalékosan - jelezte a player.hu.
 
A hétszeres világbajnok legenda négy évvel ezelőtti, súlyos síbalesete óta gyakorlatilag teljes hírzárlat van állapotáról, semmit nem lehet róla tudni. Ügynöke el is mondta (meg nem is), hogy miért nem juttatnak el információt a nagyközönség felé. Most egy elismert német neurológus, Mark Overman egy svéd tanulmányra hivatkozva azt nyilatkozta az Expressnek, hogy a Schumacherhez hasonlóan vegetatív állapotban lévő betegek jobban tudatuknál vannak, mint azt az orvostudomány korábban lehetségesnek gondolta, ugyanis „a páciensek 30-40 százaléka néhány éven belül visszanyerte a tudatát”. Ez persze nem jelenti a betegek teljesen felépülést, de nyomon tudták követni a körülöttük zajló eseményeket.
 

Hihetetlen: Magyarországra érkezik Phil Taylor, a dartslegenda? " EGYÉB SPORTOK › Friss hírek

Phil Taylor január első napján vívta elvileg utolsó tétmérkőzését, ám az angol legenda különböző bemutatókon még tábla elé fog állni. Magyarországon a PDC Hungarian Fan Club azon dolgozik, hogy hazánkba is ellátogasson a legenda - számol be a Bors. "Egy bemutatójellegű eseményt tervezünk, ahová négy világsztárt szeretnénk elcsábítani, köztük Taylort.

Videók