Egyre nagyobb az esélye, hogy Russell váltja Hamiltont a Mercedesnél

Az egykori Forma-1-es autótervező, Gary Anderson mondta el a véleményét.


Lewis Hamilton szerződéshosszabbítása a Mercedesszel egyre bizonytalanabbnak tűnik, aminek következtében George Russell kaphat nagyobb szerepet.

Néhány bennfentes információ szerint Hamilton nem fog hosszabbítani, mások szerint a megújulás jó úton halad, csak időbe telik. Mindenkinek van véleménye, de úgy tűnik, az egész dráma oka az, hogy Hamilton többéves megállapodást kér, míg a Mercedes csak egyéves szerződést akar neki adni. Ha ehhez hozzáfűzzük az egyezség pénzügyeivel kapcsolatos nézeteltéréseket, és hogy nagyobb szerepre vágyik a Mercedesnél rájövünk, hogy ez egy igazi patthelyzet.

Sport365.hu - Hamilton ráerőltette akaratát a Mercedesre?

Bár a Forma-1-es szezon rajtja már a nyakunkon van, Lewis Hamiltonnak hivatalosan még mindig nincs szerződése. Az ügy kapcsán számos pletyka jelent meg, és a száguldó cirkusz szinte összes képviselője megszólalt már. Most azonban nagyon úgy tűnik pont kerül az ügy végére. Nézzük, miként indult a szappanopera és hol tart most!

Az autótervező, Gary Anderson, aki a „The Race” podcastban nyilatkozott, azt javasolja Hamiltonnak, hogy legyen reálisabb, különben a Mercedes Russellt ülteti be a helyére.

"Ha Hamilton úgy dönt, hogy tartja magát ezekhez a nagy elvárásaihoz, akkor messze kerülhet a Mercedes ülésétől. Hamilton egy nagyszerű pilóta, és ha nem lenne jövőre a Forma-1-ben, akkor nagy veszteség érné a sportot. De a Mercedesnek mindenképpen folytatnia kell, amit csinál, és Russellre és Valtteri Bottasra kell támaszkodniuk."

Frissítés:

Sport365.hu - "Nem igazak a Hamiltonról keringő állítások"

Az utóbbi időben szinte minden nap felröppen egy-egy hír Lewis Hamilton szerződését illetőn. Legutóbb az a pletyka kapott szárnyra, miszerint a brit világbajnokot George Russel váltja. Bár az előző szezonban számos rekordot megdöntő pilóta sorsa még mindig bizonytalan, egy Mercedeshez közeli forrás tagadta a cserét.

Forrás: marca.com
Borítókép: Giuseppe Cacace - Pool/Getty Images

Videók