Ecclestone: Wolffnak kicsit elege van Hamiltonból

Nehéz eset lenne a hétszeres világbajnok?


A korábbi F1-vezér, Bernie Ecclestone úgy véli, hogy a Mercedes főnökének, Toto Wolffnak egy kicsit elege van Lewis Hamiltonból.

Ecclestone, aki már nincs benne a Forma-1 vezetésében, miután hat évvel ezelőtt eladta a Liberty Media-nak, már vagy két éve nem volt versenyen, de a 91 éves szakember 40 évnyi F1-es vezérigazgatói vezetése után továbbra is szoros kapcsolatot ápol számos F1-es alakkal.

Mivel Lewis Hamilton nem tudott lépést tartani új csapattársával, George Russell-lel a kezdetekben, Ecclestone úgy gondolja, hogy Hamilton akár dönthet úgy is, hogy hamarosan távozik a F1-től, még a szerződése lejárta előtt.

„Lewis eladhatja pozícióját Totónak. Ennyit kapok, lelépek, és a felét odaadom annak, amit kapnék” – Toto mehet és megkötheti az egyik varázsügyletét, kevesebb pénzt ajánlhat valakinek, és megtarthat 20 millió fontot. „Senkinek nem kell elmondania ezt Totónak, mert ő már gondolt rá. Nem tudom, mit csinál, amikor beöltözik azokba a nevetséges ruhákba. Talán azt akarja, hogy észre vegyék?” - mondta Ecclestone a Daily Mailnek.


Fotó: Clive Rose/Getty Images

„Nem gondoltam, hogy Russell ilyen jó lesz, de kiváló munkát végez. Meg vagyok lepve. Lewis rossz munkát végezne? Kicsit mindkettő. Totónak kicsit elege van Lewisból. Úgy fogalmaznék, hogy Lewist nem zavarja a vereség. Nem olyan, mint régen. Kicsit lazán kezeli a vereséget. Nem hiszem, hogy sokat segít George.nak, sőt, nem csinál szerintem semmit. Nem érdekli már túlságosan ez az egész. Már nem fog annyi erőfeszítést tenni a sikerért, mint korábban. Minden szar.”

Borítókép és fotók: Xavier Bonilla/NurPhoto a Getty Images

Videók